Bizottsági ülés (képgalériával)2016. október 25. (kedd) 19:00 - Önkormányzatnews/4997_0_300.jpgEgyhangú döntések születettek ma kora délután az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság ülésén. A mintegy harminc perces tanácskozáson három napirendi javaslatról határoztak a döntéshozók.

Az első percekben a Polgármesteri Kabinet tagja, Dobos Eszter egy olyan, szlovák-magyar együttműködési program keretében történő pályázati lehetőségről adott tájékoztatást, amely közintézmények és a határtérségben élők, határon átnyúló együttműködésének javítását eredményezheti a jövőben.

A 2016. évi városrehabilitációs feladatokra biztosított kerettel kapcsolatos előterjesztés során két feladatot említettek meg a bizottság tagjai, akik a Szentsimoni Kultúrház melletti Ifjúsági Ház és a Gyújtó téren álló Hengerész szobor talapzatának felújítását is egyhangúlag támogatták.

Az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság ülésének záró harmadában, az Ózdi Súlyemelő és Fitness Club tevékenységéről készült beszámolót hallgatták meg a tanácskozáson megjelentek. Fekete József részletesen beszélt a felnőtt országos bajnokságon elért sikerről és a fiatalok helyben tartásának nehézségeiről is. A sportegyesület beszámolójához nem csupán a bizottság tagjai, Ózd város vezetői is gratuláltak és további eredményes versenyzést kívántak az ózdi súlyemelőknek.


997_0_t 997_1_t 997_2_t 997_3_t
997_4_t 997_5_t 997_6_t 997_7_tVissza