Baba-Mama2014. április 30. (szerda) 20:00 - Híreknews/2193_0_300.jpgSzületésnapot ünnepelt az ózdi baba mama klub a Városi Könyvtárban. Az Apró Örömök elnevezésű programot két fiatal anyuka kezdeményezte. A havonta egyszer megrendezett találkozók végül annyira népszerűek lettek, hogy ma már a második éves fennállását ünnepelte a Klub. Az anyukák és a kisgyerekek most is kaptak hasznos tanácsokat, emellett karaokéztak, és tortát is ehettek a szülinapon.

A nyárhoz közeledve a napolajak, naptejek, a gyerekek és a babák bőrápolása volt a téma a mai baba-mama klubban. A Városi Könyvtárban már hagyománnyá vált, hogy minden hónap utolsó szerdáján az ózdi anyukák, apukák és gyerekek egy kötetlen délelőtt formájában összegyűlnek, beszélgetnek, és hasznos információkkal, termékekkel ismerkednek meg, szakértők segítségével.

- A tavaszban járunk, így egyre fontosabbá válik, hogy tudjanak a mamák arról, hogy mennyire fontos a fényvédelem. Nemcsak a babák, hanem saját maguk számára is, illetve a bőrápolás is kicsit más nyáron, mint télen. Ezzel kapcsolatban tájékoztattam az anyukákat, hogy mi az amit jó, hogy ha használnak, mi az amit nem jó, és egyáltalán hogyan tudnak eligazodni a hatalmas termékpiacon. - mondta Szlávi Kupán Emese, termékképviselő.

Nemcsak a kismamák és a gyerekek szeretnek részt venni a programon, a szakemberek, termékmenedzserek is szívesen jönnek a klubdélelőttökre.

- Itt annyira jó a hangulat, hogy valahogy ez itt nem erőltetetten működik, hanem bekapcsolódunk a gondolatmenetükbe, megbeszéljük mire kíváncsiak, és arra adunk választ. – nyilatkozott Rácz Richárd, marketinges.

Születésnap lévén a hasznos tanácsok után a torta sem maradhatott el. Két gyertya jelzi a két évet, ennyi ideje működik a Klub. A szervezők azt mondják, érdemes volt elkezdeni az Apró Örömöket, mert a két éves fennállás a bizonyíték arra, hogy igény van az ilyen fajta foglalkozásokra a városban.

- Nagyon pozitív tapasztalataim vannak. Én úgy gondolom, hogy a szülők szeretnek ide jönni a gyerekekkel, a gyerekek pedig itt sokkal felszabadultabbak, mint otthon – így vettem észre a kisfiamon is. Apukák is szeretnek ide járni, aminek én nagyon örülök. – tette hozzá Berecz Vera, szervező.

A szülinapi buli a karaokéval lett teljes, amibe az anyukák és az apukák is bekapcsolódtak. A szervezők ígérik, folytatják a klubot, és ha már tartósan jó idő lesz, akár a szabadban is szerveznek majd közös programot.

Vissza