Képviselői látogatás (képgalériával)2021. szeptember 15. (szerda) 19:00 - Politikanews/10682_0_300.jpgAz Újváros téren találkozott az ózdiakkal ma Kiss Sándor az MSZP-Párbeszéd képviselőjelöltje. Az eseményre meghívta dr. Harangozó Tamás országgyűlési képviselőt, az MSZP frakcióvezető-helyettesét is.

A politikus arról beszélt, hogy számos megoldandó probléma van nemcsak helyi, hanem országos szinten is, amire Karácsony Gergely programjában kerestek megoldásokat. Így egyaránt javítanának az egészségügy és a nyugdíjasok helyzetén, valamint a közbiztonsági szerveknél dolgozók körülményein is. Szerinte az előválasztás jó lehetőség arra, hogy megtalálják a megfelelő jelölteket, akikkel később le lehet váltani a Fideszt. Erre leginkább azokban a térségekben van szükség, ahol a rendszerváltozás óta inkább negatív dolgok történtek.

„Muszáj, hogy ne csak a helyeikre bízzuk, hogy boldoguljanak, hanem a közösből is segítséget nyújtsunk. Munkahelyet teremtsünk, a város megközelíthetősége érdekében az utak állapotát javítsuk, és minden olyan infrastrukturális kérdésben, ami meghaladja az ózdiak erejét, Budapestről is segítséget kapjon Ózd és térsége. Ehhez egy olyan képviselő kell, aki ha kell odacsap az asztalra, és ami a legfontosabb, ha kell a sajátjainál is odacsap az asztalra. Kiss Sándor pedig ilyen ember, így nagyon jó szívvel ajánlom az ózdiaknak” - mondta dr. Harangozó Tamás, országgyűlési képviselő, az MSZP frakcióvezető-helyettese.


0682_0_t 0682_1_t 0682_2_t 0682_3_t
Vissza