Aláírást gyűjtenek (képgalériával)2021. szeptember 13. (hétfő) 19:00 - Politikanews/10671_0_300.jpgStop Gyurcsány! Stop Karácsony! – Ezen a néven indított aláírásgyűjtést a Fidesz-KDNP szeptember elején. Ózdon többek között a Városközpontban és az Újváros téren is jelen voltak délelőtt és délután is az előző napokban. Több ezer aláírást gyűjtöttek már, amit még október 23-ig folytatnak.

Szeptember elseje óta gyűjtik az aláírást országszerte, így Ózdon is a város több pontján találkozhattunk a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony elnevezésű standdal. Riz Gábor, országgyűlési képviselő, miniszteri biztos szerint a Fidesz-KDNP nem titkolt szándéka az, hogy azok az emberek, akik ezt az érdekközösséget képviselik, nem szeretnék, ha visszatérne a 2010 előtti világ.

„Mi azt szeretnénk, ha egy békés, kiegyensúlyozott építő munka folytatódna tovább. A magyar gazdaság tovább tudna erősödni. Európában, a világban betöltött szerepe további jelentőséget kaphatna, ehhez viszont az kell, hogy ne térjünk vissza a 2010 előtti világhoz, mert azt tudni kell, hogy bármely ellenzéki oldalon ma meglévő miniszterelnök-jelölt, az egyben Gyurcsány embere. Hiszen ő áll mindenki mögött. Ő a karmester, aki megadja a fazont. Mi nem kívánjuk, és nem szeretnénk ezt a világot visszahozni. Na erről szól ez a mostani kampányunk” - mondta Riz Gábor, országgyűlési képviselő, miniszteri biztos.

Az ellenzéki előválasztásról a miniszteri biztos azt mondta, hogy az a hatalommegszerzés eszköze. Szándékuk pedig az, hogy összeadódjon minden szavazat, amely mást szeretne, mint a Fidesz-KDNP. Szerinte ez áldemokratikus, hiszen számtalan választókerületben megalkudtak egymással, hogy ki induljon és ki nem. Városunkban már több ezren aláírták a szeptemberben elindított petíciót.

„Szeptember elseje óta kint vagyunk az emberek között, és minél több ember véleményére vagyunk kíváncsiak, hogy milyen irányvonalat szeretnének az országnak a következő négy évben. Igazából a kérdés az, hogy a 2010 előtti időszakot akarják, hogy visszajöjjön, vagy pedig azt az irányt, amit tizenkét éve mi képviselünk. Jól láthatóan azt tapasztaljuk, hogy nagyon sokan támogatnak minket, több ezer aláírás gyűlt már össze tíz nap alatt. A következő hetekben tovább fogjuk folytatni közterületeken és az embereket személyesen is fel fogjuk keresni” - nyilatkozta dr. Csuzda Gábor, a Fidesz Ózdi Szervezetének elnöke.

Többek között a Városközpontban, az Európa téren, az Újváros téren és a Petőfi téren is jelen voltak délelőtt és délután is. Október 23-áig pedig minden szombaton kint lesznek a piacon, és gyűjtik az aláírásokat. Az akció végén nyilvánosságra hozzák, hogy hányan támogatták őket az ózdiak és a környékbeliek.


0671_0_t 0671_1_t 0671_2_t 0671_3_t
Vissza