Rock délután (képgalériával)2021. szeptember 12. (vasárnap) 15:11 - Híreknews/10669_0_300.jpgSchulcz Bence gyógyulása érdekében újabb eseményt szerveztek a helyiek. Szombaton hat zenekar lépett fel az Ózdi Művelődési és Kommunikációs Nonprofit Kft. - Olvasó Pinceklubjában. Többek között a Highland Bastards, a Mytra és a Remorse együtteseket tekinthették meg a résztvevők. Este hat órától egészen éjfélig tartottak a koncertek. A program sok érdeklődőt vonzott.

Tizennyolc órakor kezdődött meg az első rock koncert az ÓMÉK - Olvasó Pinceklubjában. Ekkor a Highland Bastards nevű zenekart tekinthették meg az érdeklődők. A formáció körülbelül öt éve alakult, ez idő alatt sok fellépést tudhatnak a hátuk mögött. Úgy gondolták, ez alkalommal is mindenféleképpen a jó ügy mellé állnak. Az esemény ugyanis Schulcz Bence megsegítésére jött létre.

„Fel sem merült, hogy ne jöjjünk. Ugyanis Oláh Zsolti barátunk megkérdezett minket, és elég gyakran lépünk fel olyan helyen, ahol Zsoltival találkozunk, például a múzeumban is többször voltunk már. Megkérdezte, hogy van-e ehhez kedvünk. A mi zenénk oké, hogy nem metál, de mi is rockot játszunk. És egyből mondtuk, hogy van kedvünk hozzá” - nyilatkozta Puchreiner Gábor, a Highland Bastards basszusgitárosa.

Nemcsak ózdi, hanem kazincbarcikai fellépője is volt az estének. A Highland Bastards után ugyanis másodikként a Mytra zenekar érkezett a színpadra. Többek között a Vírus és a Remorse együttes is játszott az est folyamán. Oláh Zsolt, mint szervező és fellépő is jelen volt a szombati eseményen.

„Nagyon örülünk, hogy ez a rendezvény létrejött, több okból is. Az egyik az, hogy összefogtak az ózdi zenekarok. Mindenki pozitívan állt hozzá, ingyen vállalták el a fellépést. Az ÓMÉK-tól megkaptuk ingyen a termet. Nincs költsége szerencsére a rendezvénynek, így minden befolyó összeget Schulcz Bence javára tudunk ajánlani, az ő gyógyulása érdekében” - hangsúlyozta Oláh Zsolt, szervező.

A belépést egy vagy több tombola vásárlása biztosította. Szombatonként az egyik legnagyobb helyi áruházlánc üzletében is hozzá lehet jutni ezekhez a szelvényekhez. A szervezők mindenkit arra biztatnak, hogy vegyenek ezekből, ezzel hozzájárulva a három éves Bence gyógyulásához.


0669_0_t 0669_1_t 0669_2_t 0669_3_t
Vissza