Képviselői látogatás (képgalériával)2021. augusztus 19. (csütörtök) 19:00 - Politikanews/10601_0_300.jpgVárosunkban járt Z. Kárpát Dániel. A Jobbik alelnöke, országgyűlési képviselője előbb egy standoláson vett részt, ahol Farkas Péter Barnabással az ózdiakkal beszélgetve ismerték meg az emberek problémáit. Ezt követően megtekintették azokat az épületeket, amelyek alkalmasak lehetnének bérlakások kialakítására.

Ismét a már ismert stand mellett várták az érdeklődőket a Városház téren a Jobbik Magyarországért Mozgalom aktivistái, akikhez ez alkalommal Z. Kárpát Dániel a párt alelnöke, országgyűlési képviselője is csatlakozott. Farkas Péter Barnabás arról beszélt, hogy kollégáival együtt ez a legjobb lehetőségük arra, hogy valódi konzultációt folytassanak az emberekkel a problémákról.

„Minket meg lehet szólítani, mi beszélgetünk az emberekkel, mi adunk a véleményükre. Ennek alapján építjük be a programunkba, és nemcsak a kampányprogramba, hanem később, ha lehetőséget kapunk a kormányzásra, akkor azokat a társadalmi problémákat, amiket itt beszélgetve tudunk árnyalni szeretnénk megoldani. Nekünk az a célunk, és azért szeretnénk nyerni, hogy valóban egy élhető Magyarországot tudjunk létrehozni” - hangsúlyozta Farkas Péter Barnabás, előválasztási képviselőjelölt.

Ezt követően a politikusok közösen tekintették meg azokat az épületeket, amelyek alkalmasak lehetnének bérlakások kialakítására, ugyanis Z. Kárpát Dániel szerint ez lenne az egyik legjobb módja az elvándorlás megállításának. Még 2011-ben nyújtottak be egy programot az Országgyűléshez, ami azóta sem valósult meg.

„Ha a kormány akarta volna, akkor tudott volna évente legalább ötezer új építésű bérlakást építeni. Az üreseket megvizsgálni, és ott is bérlakásokat alakítani azokból, amelyek még olyan állapotban vannak. A régi bank épület tekintetében is elmondható, hogy a düledező épületek helyett bérlakás blokkoknak kellene működniük” - mondta Z. Kárpát Dániel, a Jobbik Magyarországért Mozgalom alelnöke, országgyűlési képviselője.
 
A Z. Kárpárt Dániellel és Farkas Péter Barnabással készült beszélgetést teljes egészében hétfőn este az Ózdi Városi Televízió Háttér című műsorában láthatják majd. A fő témák az elvándorlás megszüntetésének lehetőségei, a bérlakások fontossága, valamint az élelmiszer-árak drasztikus emelkedése.


0601_0_t 0601_1_t 0601_2_t 0601_3_t
0601_4_t 0601_5_t 0601_6_t 0601_7_t
Vissza