Első esemény (képgalériával)2021. július 19. (hétfő) 19:00 - Városnews/10508_0_300.jpgMegrendezték az első ózdi Wellis fesztivált múlt pénteken. Városunkban néhány hónappal ezelőtt indultak el a gyártási folyamatok. A szervezők úgy gondolták, hogy nemcsak Dabason, hanem itt is megtartják ezt a családias napot. A dolgozók örömmel fogadták a kezdeményezést. Többen gyerekeikkel érkeztek az Ózdi Horgásztó partjához.

Néhány hónappal ezelőtt kezdődött meg a jakuzzik gyártása az ózdi Wellis gyárban. Még tavaly októberben derült ki, hogy a cég az egykori ABB helyére települ. Június elején elkezdődtek a próbagyártási folyamatok az összeszerelő csarnokban. A múlt pénteken megszervezett esemény volt az első, amikor az újonnan idetelepülő gyár munkatársai együtt tölthettek egy délutánt.

„Most ez egy ilyen kötetlen családi délután lesz, amikor megnézzük, hogy hányan lesznek nyitottak az ilyen rendezvényekre. Igazából most van itt egy zenekarunk, akik adják a zenét. Emellett csocsó bajnokságot is hirdettünk, élő csocsó bajnokságot, ahová öt csapat is nevezett így elsőre” - emelte ki Varga Dorottya, a Wellis Magyarország Zrt. kommunikációs asszisztense.

Körülbelül 80 dolgozó vett részt a délutánon. Az a terv, hogy minden rendezvényt, amit Dabason megvalósítanak, azt városunkban is megszervezik majd. A munkatársak lelkesek voltak, a szervezők pedig remélik, hogy egyre többen fognak kilátogatni az eseményekre.

„Igazából szerettük volna egy picit jobban összekovácsolni az ózdi csapatot. Rengeteg ózdi munkavállalónk most érkezett haza, úgyhogy azt gondoltuk, kedveskedünk nekik egy kicsit a marketing csapatunk segítségével” - mondta Labancz Barbara, a Wellis Magyarország Zrt. humánerőforrás generalistája.

A délutáni műszakot teljesítő kollégák sem maradtak ki teljesen a jóból. Ők a szünetükben kaptak a finomságokból. Többek között pogácsát és limonádét kortyolgathattak azok, akik a csocsózásban kifáradtak.

„Ez az első ilyen ózdi Wellis nap. Egy élő csocsóval fogadott minket a cég, illetve limonádét, túrós batyut, fröccsöt fogyaszthatunk. Az első mérkőzésünkön sajnos kikaptunk, úgy megyünk tovább, hogy a többit megnyerjük és még lehetünk elsők is” - nyilatkozta Traxler Ádám, a Wellis Magyarország Zrt. gépszerelője.

„A pandémia eléggé bezavart a közösségi programokba. Ez az első lényegében, hogy eljöttem ide, de nagyon vártam már. Azért is örülök neki, mert úgy látom eléggé családias ez a cég. Sok jó programot fognak szervezni és kihasználjuk ezt” - fogalmazott Kriston Tamás, a Wellis Magyarország Zrt. épületkarbantartója.

Ezt a napot teljes mértékben a Wellis Magyarország Zrt. finanszírozta. A következő program egy motivációs előadás lesz, amit online szerveznek meg, így garantálva,  hogy az összes munkatárs részt vehessen rajta. A soron következő esemény pedig egy főzőverseny lesz, amit augusztusban fognak megvalósítani.


0508_0_t 0508_1_t 0508_2_t 0508_3_t
0508_4_t 0508_5_t 0508_6_t 0508_7_t
0508_8_t 0508_9_t 0508_10_t
Vissza