Jelöltként indul (képgalériával)2021. június 23. (szerda) 19:00 - Politikanews/10437_0_300.jpgKiss Sándor indul az MSZP-Párbeszéd jelöltjeként az előválasztáson. Kunhalmi Ágnes az MSZP társelnöke a mai ózdi bemutatón kifejtette, hogy olyan emberekre van szükség országszerte, akik képesek felvenni a versenyt a Fidesszel. A sajtótájékoztatón az egyik legfontosabb dologként az elszámoltatást emelték ki, hiszen szerintük ettől a vidéktől nagyon sok mindent elvettek az elmúlt évtizedekben.

Egy ózdi sajtótájékoztató keretében jelentette be az MSZP-Párbeszéd a közös képviselő-jelöltjét az előválasztásra. Kunhalmi Ágnes az MSZP társelnöke a bemutatón elmondta, hogy az elmúlt voksolás világított rá arra, hogy reális esély van a kormányváltásra, ám ehhez megfelelő és erős jelöltek kellenek.

„Én azt hiszem, hogy az emberek előbb utóbb meg fogják érteni azt, hogy ha váltani tudunk 2022-ben, márpedig nagyon közel állunk hozzá, mert összefogott a hat párt, és az előválasztáson ki fogjuk választani az egy közös miniszterelnök-jelöltet. Remélem, hogy Karácsony Gergely lesz az, illetve azt az egy jelöltet ebben a térségben is, remélem, hogy Kiss Sándor lesz az, aki már eddig is nagyon sokat dolgozott. Közösen indulunk, közös a célunk, és azt hiszem, hogy nyerni is fogunk, ha a választók bíznak bennünk. Nagyon sok fejlesztendő terület van ebben a térségben is” - mondta Kunhalmi Ágnes, a Magyar Szocialista Párt társelnöke.

Kiss Sándor 1969-ben született Ózdon. Középiskolai tanulmányait a Putnoki Mezőgazdasági Szakközépiskolában végezte, növénytermesztő gépész szakon, majd a Debreceni Egyetem gazdasági és vidékfejlesztési szakán szerezett diplomát. 1995 óta tagja az MSZP-nek, korábban városunk alpolgármestere is volt. Most is tagja a képviselő-testületnek, és szerinte akár támadások is érhetik őket, amiért egymás ellen indulnak, de a cél egyértelmű.

„Én azt gondolom, hogy a kettőt külön kell venni. Egy együttműködési megállapodást kötöttünk a választások előtt, ami sikert hozott. Kötöttünk egy megállapodást az önkormányzat vezetésére. Viszont az előválasztásnak az a tétje, hogy a Fidesz ellen egy ember induljon, aki a legesélyesebb. Ez egy demokratikus folyamat. Tudom, hogy Magyarországon el vannak szokva a demokratikus folyamatoktól, de az előválasztás épp ezt a dolgot erősíti meg” - emelte ki Kiss Sándor, az MSZP-Párbeszéd képviselő-jelöltje.

A képviselő-jelölt szerint az elmúlt 10 évben nem sikerült megfelelő fejlesztéseket a térségbe hozni. Ehhez egy olyan érdekérvényesítő politikusra van szükség, aki mindent megtesz azért, hogy a város ismét egy fejlődő irányba induljon el.


0437_0_t 0437_1_t 0437_2_t 0437_3_t
0437_4_t 0437_5_t 0437_6_t
Vissza