Bemutatták jelöltjüket (képgalériával)2021. június 23. (szerda) 19:00 - Politikanews/10435_0_300.jpgSajtótájékoztató keretében mutatta be országgyűlési képviselőjelöltjét az Igen Szolidaritás Párt is ma délelőtt a Városház téren. A politikai szervezet pártigazgatója Székely Sándor, Pap Ferenc indulását jelentette be. Emellett beszélt aláírásgyűjtési akciójukról is, amelynek célja a 250 ezer forintos nettó minimálbér elérése.

Országjárásról és aláírásgyűjtési akcióról is beszélt Székely Sándor, az Igen Szolidaritás pártigazgatója azon a sajtótájékoztatón, amelyet ma délelőtt tartottak a Városház téren. Az eseményen a független országgyűlési képviselő az Igen Szolidaritás Borsod-Abaúj-Zemplén megye 3-as számú választókerületben induló Pap Ferencet is bemutatta a résztvevőknek. Ezenkívül a hazánkat leginkább sújtó problémákra, és a párt programjára is kitért.

„Mi azért küzdünk az Igen, szocializmus nevű programunkban, hogy Magyarországon mindenkinek legyen normális bére, normális egészségügyi ellátása, nyugodt öregkora, és ami talán a legfontosabb, hogy mindenkinek egységesen elérhető legyen a színvonalas oktatás” - mondta Székely Sándor, független országgyűlési képviselő, az ISZOMM pártigazgatója.

A sajtótájékoztatón Pap Ferencet is bemutatták, aki az Igen Szolidaritás színeiben indul Borsod-Abaúj-Zemplén megye 3-as számú választókerületében.

„A terveim közt szerepel a zöld politika, mert szívemen viselem bolygónk fennmaradását. Ennek érdekében helyben szeretnék valamilyen módon megvalósítani egy újrahasznosító vállalkozást. Egyelőre ez csak távlati terv” - emelte ki Pap Ferenc, az ISZOMM országgyűlési képviselőjelöltje.

Pap Ferenc hozzátette, hogy emellett a közlekedés színvonalát is szeretné fejleszteni. Egyben hangsúlyozta a jelenleg zajló aláírásgyűjtés fontosságát. Székely Sándor pártigazgató a helyi jelöltön kívül Tóth Pétert is bemutatta, aki megyénk 7-es számú választókerületében indul. Városunk mellett az Igen Szolidaritás képviselői Hangonyt is érintették. A minimálbér emelésének érdekében indított akció egyébként szeptember 11-éig tart. Jelenleg mintegy százezer aláírásnál tartanak.


0435_0_t 0435_1_t 0435_2_t 0435_3_t
Vissza