Holnap csobbanhatunk! (képgalériával)2021. június 9. (szerda) 19:00 - Városnews/10395_0_300.jpgHolnap reggel kilenckor kinyit az Ózd Városi Strandfürdő. Az elmúlt időszakban sok teendő akadt a létesítményben. Ma városunk polgármestere, valamint alpolgármestere is megtekintette a helyszínt.

Az Ózdi Sport- és Élményközpont munkatársai a korábbi esztendőkben tapasztaltak alapján indultak megoldani a problémákat. Ilyen feladat volt a medencéknél a csúszásmentesítés. Idén egyedileg kikevert, speciális adalék hozzáadásával készítették el a festéket. A gépészeti részen is történtek változások. A berendezéseket megtisztították, ahol kellett tömítést cseréltek, és a tolózárat is felújították. Nagy hangsúlyt fektetnek a megfelelő vízminőségre is. Emellett a jelenlegi helyzetre vonatkozó szabályokat is figyelembe vették. Ezért belépéskor elkérik a védettségi igazolványt. A tizennyolc év alatti fiataloknak pedig ilyen kártyával rendelkező személlyel kell érkezniük. A kikapcsolódni vágyók minden nap reggel kilenctől este fél hétig vehetik igénybe a fürdő nyújtotta szolgáltatásokat.

„Az ózdi strandfürdő nyitásra való felkészítését az üzemeltető önkormányzati kft. megfelelően elvégezte. Várják a vendégeket holnaptól kezdődően. Ki vannak festve a medencék, nem fog a festék. Megcsinálták a burkolást, a gépházban is felújítottak. Mindent rendbe tettek, és várják a nagyközönséget. Bízom benne, hogy jó idő lesz, és bízom benne, hogy minél többen ki tudnak majd jönni, itt eltölteni a szabadidejüket” - nyilatkozta Janiczak Dávid, polgármester.


0395_0_t 0395_1_t 0395_2_t 0395_3_t
0395_4_t 0395_5_t 0395_6_t 0395_7_t
Vissza