Magabiztos teljesítmény2021. június 1. (kedd) 19:00 - Sportnews/10370_0_300.jpgKettős győzelemmel folytatta szereplését az ÓVSE asztalitenisz szakosztálya a felnőtt férfi NB III. Észak-Magyarország „B” csoportjában. A helyi pingpongosok két nap alatt két találkozót játszottak, és mindkét meccsen magabiztos teljesítményt nyújtottak. A sikernek köszönhetően a tabella első helyéről várják az utolsó fordulót.

Igen sűrű programra kellett készülnie az ÓVSE asztalitenisz szakosztályának, hiszen a bajnokság vége felé igen besűrűsödtek a mérkőzések. Ennek megfelelően a legutóbb két nap alatt két meccset kellett lejátszaniuk. A mieink harcban vannak a bajnoki címért, ennek megfelelően a Brass-Fit elleni találkozót is a megszokott lehengerlő teljesítménnyel kezdték, és végül 14-4 arányban sikerült is nyerniük.

„Mi egy iskolai csapat vagyunk, akiknek ez egy nagyon nagy eredmény, hogy egyáltalán felkerültünk az NB III-ba. A kollégáim és a diákjaink játszanak ebbe a csapatba. Mi folyamatosan Tiszaújvárosban az iskolánkban készülünk, úgy jöttünk most ide. Nehéz ebben az esetben sportolni, de örülünk, hogy ismét játszhatunk a bajnokságban” - nyilatkozta Jakab Dénes, a Brass-Fit DSE vezetője.

A második nap a Nyírtét együttesét látták vendégül a Marosi István Városi Sportcsarnokban. Az ózdi asztaliteniszezők lendülete nem hagyott alább, sőt még inkább belehúztak. Könnyűszerrel vették ezt az akadályt is, ennek megfelelően 18-0 arányban tudtak nyerni a vendégek ellen. Teljesítményükkel elégedettek voltak és készülnek a jövőre, ugyanis emlékversennyel szeretnének egyik elhunyt társuk előtt tisztelegni.

„Egyéni mérkőzéseket fogunk vívni emlékverseny keretében. Sajnos szomorú a helyzet, ugyanis elhunyt egy játékosunk. 1985-ös születésű volt, az ő emlékére és tiszteletére fogunk augusztus végén-szeptember elején játszani” - nyilatkozta Gátsik Antal, az ÓVSE szakosztályvezetője.

Az utolsó fordulóban Debrecenben küzdenek majd meg a bajnoki címért. A megyei első osztályban pallérozódó együttes ugyanakkor nem tudta befejezni a pontvadászatot, ugyanis az Árpád Vezér Általános Iskolában nem lehetett mérkőzéseket vívni. Annak érdekében, hogy kiderüljön a végső sorrend, Miskolcon játszanak majd az ellenfelekkel DC rendszerben még ebben a hónapban.

Vissza