Megszépült épület2021. február 12. (péntek) 19:00 - Fejlesztésnews/10076_0_300.jpgTeljes egészében megújult az öltözőhelyiség Hódoscsépányon. A futballpálya mellett elhelyezkedő épület a Magyar Labdarúgó Szövetéség által kiírt TAO pályázatnak köszönhetően szépült meg. A munkálatok során mintegy harmincmillió forintból kívül-belül komfortosabbá vált az ingatlan.

Ennek keretében a hazai és vendégöltözők, a vizesblokkok és a játékvezetői szoba is új külsőt kapott. A tervek szerint további pályázatokat is be akarnak adni, hogy a helyi infrastruktúra még inkább kiszolgálja az igényeket, ugyanis a csapat szeretne feljutni a megyei másodosztályba.

„Belül is felújult az ingatlan, tehát fűtést vezettünk be és az öltözőkben zuhanyzókat, emellett egy kondenzációs gázkazánt szereltettünk fel, amely a meleg vizet is adja. Úgy gondolom, hogy méltó körülmények között tudnak a játékosaink, illetve az ide látogató vendégjátékosok is öltözni és fürödni. Sőt külön játékvezetői helyiséget is alakítottunk ki. Nagyon örülünk ezeknek” – mondta Csépányi Róbert, a Hódoscsépányi Sport Egyesület elnöke.

Vissza