MISKOLCI EGYETEM ÓZDI KIHELYEZETT TAGOZATA

[Helyi] miskolci-egyetem_a0_2021_pre.jpg

Ózd Város Önkormányzata és a Miskolci Egyetem együttműködésének köszönhetően 2018. szeptember 1-től indul a Miskolci Egyetem Ózdi Kihelyezett Tagozata anyagmérnök (BSc) és szociális munka (BSc) és mérnökinformatikus (BSc) alapszakokon, ahol a diákok a Miskolci Egyetem hallgatójaként, annak diplomáját kaphatják majd kézbe. A képzés az első két szak esetében nappali, míg a mérnökinformatikus szak esetében levelező tagozaton, államilag finanszírozott és önköltséges formában, tanulmányi ösztöndíj lehetőségével valósul meg, hagyományos képzési rend szerint. Az anyagmérnöki képzést duális formában is el lehet kezdeni, így az adott cég alkalmazottjaként, fizetés mellett lehet megszerezni a diplomát.


Jelentkezni a felvi.hu portálról elérhető E-felvételi rendszerén keresztül lehet elektronikusan.


Jelentkezési határidő: 2021. február 15.

 

[Helyi] miskolci_egyetem_ozdi_kihelyezett_kepzes_logo_.jpg

 

Érettségi vizsgakövetelmények:

anyagmérnök (matematika és biológia vagy fizika vagy informatika vagy kémia vagy ágazati szakmai érettségi vizsgatárgy vagy szakmai előkészítő tárgy)

szociális munka (kettőt kell választani: magyar nyelv és irodalom vagy matematika vagy társadalomismeret vagy történelem vagy egy idegen nyelv (legalább egyet emelt szinten kell teljesíteni))

mérnökinformatikus (matematika és fizika vagy informatika vagy ágazati szakmai érettségi vizsgatárgy vagy szakmai előkészítő tárgy)

 

A képzések szakmai együttműködő és duális partnerei:


A Miskolci Egyetem ózdi telephelyei:


Általános képzési információk:


Letölthető anyagok:


Sajtóanyagok:

 

  Ugrópontok: