Későbbi időpontban2020. november 6. (péntek) 19:00 - Kultúranews/9817_0_300.jpgElmarad a Pózdium utolsó állomása novemberben. Az Ózdi Városi Televízió eddigi legnagyobb produkciója tavaly októberben indult útjára, és a koronavírus-járvány miatt már több beszélgetést is el kellett halasztani, ezért kicsit hosszabb időtartamot ölel fel programsorozat a tervezettnél.

A következő sztárvendég Stohl András színművész, televíziós és rádiós műsorvezető lett volna, azonban – mint az élet más területein is – közbeszólt a jelenlegi helyzet. A bevezetett óvintézkedések miatt egy későbbi időpontra kerül át a rendezvény. A folytatásig pedig november 9-én, hétfőn az Ózdi Krónika után, vagyis este fél nyolctól az Oláh Ibolyával készült beszélgetést tűzik műsorukra. Az esték házigazdája Bukovinszky Zsolt azt mondja, hogy nem volt egyszerű meghozni ezt a döntést, és bár az érdeklődés rendkívül nagy, a legfontosabb azért mégiscsak a nézők és vendégek egészsége.

„A koronavírus-járvány rohamos terjedése miatt, vendégünkkel Stohl Andrással egyeztetve úgy döntöttünk, hogy az eredetileg meghirdetett időpontban, vagyis november 23-án elmarad a Pózdium. Semmiképpen nem szerettük volna az ózdiakat megfosztani a személyes találkozás élményétől. Ez egy több száz fős rendezvény, amit a jelenlegi szabályozások szerint nem lehet megtartani. Az nagyon fontos, hogy nem elmarad, hanem el lesz halasztva ez a program. Amikor a járványügyi helyzet úgy alakul, hogy ezt már meglehet tartani, akkor mindenképpen pótoljuk, addig pedig vigyázzunk egymásra” - mondta Bukovinszky Zsolt, az Ózdi Városi Televízió főszerkesztője.

Vissza