Hamarosan elkészül (képgalériával)2020. november 3. (kedd) 19:00 - Városnews/9808_0_300.jpgA héten fejeződhetnek be a munkálatok a Munkás úton. A csapadékvíz-elvezetést kivitelező cég munkatársai jelenleg a gerincvezeték lefektetését végzik, amelyet nagyban lassítanak a terület tervrajzán nem szereplő alépítmények. Azonban ezt a részt a cég építésvezetője szerint remélhetőleg még a mai napon befejezik. Ezután szakaszosan adják majd vissza az úttestet a forgalom számára.

A teljes helyreállítást már csak az aknák lépcsőinek a befúrása, és a végcsappantyúk patakba való behelyezése követi. A forgalom kisebb mértékű korlátozására a jövő héten kell számítani a Lomb utcában, mivel ott egy iszapfogóval ellátott aknát építenek be.

„A mai nap folyamán úgy néz ki, hogy odaérünk arra a folyamatra, hogy a csapadékvíz-gerinc lefektetésre kerül. Ennek folyamán a Munkás út és a Vas köz szakaszának a helyreállítása is el fog kezdődni, ami előreláthatólag a héten be is fog fejeződni” - mondta Janó József, a Lasped Kft. építésvezetője.


808_0_t 808_1_t 808_2_t 808_3_t
808_4_t
Vissza