Közös szórakozás (képgalériával)2020. október 12. (hétfő) 19:00 - Városnews/9742_0_300.jpgKözösségi programot szervezett a SINOSZ helyi szervezete a Civil Házban az idősek napja alkalmából. Az eseményen a kulturális blokk után a masszázs és a gyógyteák világába kalauzolták el a megjelenteket. Nagy szerepet kapott a közös beszélgetés és az emlékek felidézése is, emellett számos nyeremény is gazdára talált a tombolasorsolás során.

A Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének tagjaival és más érdeklődőkkel telt meg a Civil Ház nagyterme, ugyanis közösségi programot szerveztek az idősek napja alkalmából. Kovács Tibor, a helyi szervezet elnöke elmondta, hogy folyamatosan igény mutatkozik a hasonló rendezvényekre.

„Már elég régóta csináljuk ezt a programot, minden évben meg szoktuk tartani. Az idősek napja alkalmából szeretnénk kikapcsolódási lehetőséget biztosítani. Beszélgetés az elmúlt évekről, majd jöhet egy kis tánc, tehát egy kis kikapcsolódás” - mondta Kovács Tibor, a SINOSZ helyi szervezetének elnöke.

A megnyitót követően kulturális produkciók következtek, versek és jelnyelvi bemutató volt soron. Az érdeklődőket ezután a masszázs és a gyógyteák világába kalauzolták el.

„Most ez egy olyan különleges alkalom, ahol a nyugdíjasokat ünnepeljük. Ezen belül mi most hoztunk egy kis meglepetést. A természetes teákat, gyógynövényeket és alternatív gyógyászatot szeretnénk kicsit népszerűsíteni” - nyilatkozta Lajtosné Bördős Lenke, önkéntes, alternatív gyógyászati előadó.

A program ebben az esztendőben sem jöhetett volna létre városunk önkormányzatának támogatása nélkül. Angyal Béla területi képviselő szerint szükség van a hasonló alkalmakra.

„Ezek az egyesületek sok embert megmozgatnak és összetartanak. Motiválják őket az irányába, hogy mennyire fontos az együttlét. A SINOSZ ózdi szervezete egy nagyon kedves, összetartó csapat. Mindig szeretettel jövünk ide” - fogalmazott Angyal Béla, területi képviselő.

A rendezvényen nagy szerepet kapott a közös beszélgetés és a múltidézés. Emellett számos nyeremény talált gazdára a tombolahúzás során. A tervek szerint a jövőben is folytatni szeretnék a programot, hogy kikapcsolódási lehetőséget biztosítsanak a tagoknak.


742_0_t 742_1_t 742_2_t 742_3_t
742_4_t 742_5_t 742_6_t 742_7_t
742_8_t
Vissza