Hazai vereség (képgalériával)2020. október 11. (vasárnap) 17:19 - Sportnews/9740_0_300.jpgElvitte a bajnoki pontokat a Hevesi SE a Lóci DSE otthonából a női NB II. Észak-keleti csoportjában. A vendégek a találkozó első periódusában olyan előnyre tettek szert, hogy az ózdi lányok csak zárkózni tudtak, de nem forgott veszélyben a hevesiek győzelme. A vereséget követően a mieink a tabella utolsó helyéről várják a következő összecsapást.

Nem indult jól a Lóci DSE soron következő mérkőzése a Marosi István Városi Sportcsarnokban. A mieink a Hevesi SE csapatát látták vendégül a női NB II. Észak-keleti csoportjának negyedik fordulójában. A vendégek meg tudták lepni a hazaiakat, így hamar a felzárkózás vált központi feladattá a lócis lányok számára. Az első félidő végét jelző sípszó pillanatában 14-23-as hevesi vezetés állt az eredményjelzőn. A második játékrészben becsülettel küzdöttek a szinte cserelehetőség nélküli hazaiak, ám nem forgott veszélyben az idegenben szereplők győzelme. Végeredmény Lóci DSE – Hevesi SE 32 – 45.

„A hatvanból negyven percig egyenlő partnerei voltunk az ellenfélnek. Az elejét nagyon elengedtük. Ez most már a negyedik mérkőzés, amikor ilyen 8-1-es szériát tudunk csinálni. Folyamatosan nekünk kell menni az eredmény után. A végén pedig már kinyílt az olló, ugyanis meglátszott a fáradtság és a hitehagyottság a társaságon. Ez volt ennek az eredménynek az oka” - mondta Barta Zsolt, a Lóci DSE edzője.

A vendégek számára nagyon fontos volt ez a győzelem, ugyanis az első fordulókban nem jött ki jól nekik a lépés. Edzőjük emellett örömét fejezte ki, ugyanis a fiataloknak is lehetőséget tudott biztosítani.

„Nem számítottam arra, hogy az Ózd szerencsénkre nagyon indiszponáltan játszik. Úgy kezdtük a mérkőzést, hogy talán az első 13-14 helyzetünket belőttük. Nem ez volt ránk jellemző mostanság, hiszen elég kevés gólt lőttünk, de tudtunk élni a hazaiak hibáival. Úgy gondolom azt a negyedórát végig tudtuk vinni ezen a mérkőzésen, ami kellett. Számomra örömteli, hogy tudtam a fiatalokat játszatni. Ezt az utat követjük, ezt szeretnénk a későbbiekben is” - emelte ki Mankó Nándor, a Hevesi SE edzője.

A vereség után a lócis lányok a tabella utolsó helyére csúsztak vissza. A következő fordulóban borsodi rangadó következik, ugyanis Kazincbarcikán próbálnak majd javítani Barta Zsolt tanítványai.


740_0_t 740_1_t 740_2_t 740_3_t
740_4_t 740_5_t 740_6_t 740_7_t
Vissza