Fekete-szürkében (képgalériával)2020. szeptember 24. (csütörtök) 19:00 - Sportnews/9678_0_300.jpgÚj szereléssel gazdagodott az ÓAM-Ózdi KC felnőtt együttese. A fekete-szürke mezeket az önkormányzat által biztosított támogatásnak köszönhetően tudta beszerezni a klub. A játékosok a hétvégi Mizse KC elleni összecsapáson avathatják fel az új garnitúrát.

Különböző mérkőzéseken is előforduló szituációkat gyakorolnak az ÓAM-Ózdi KC első csapatának tagjai az esti edzésen. A játékosok nagy kedvvel készülnek a következő bajnokira, hiszen szeretnék győzelemmel megörvendeztetni a hazai közönséget. A mostani tréning viszont egészen más volt, ugyanis az önkormányzati támogatásnak köszönhetően új szerelésben léphetnek majd pályára.

„Egy nehéz év vége felé közeledünk, amikor a vírushelyzet és egyéb intézkedések is nehezen érintették az önkormányzat költségvetését. Mégis sikerült úgy alakítani a költségvetést, hogy nem hagytuk egyedül a civil és sportszervezeteket sem. Sikerült a támogatást biztosítani részükre. Most ebből a támogatásból a klub megkapta az új mezét, amiben bízunk, hogy a játékosaink ezt hordva nagyon sok siket fognak elérni a jövőben" - nyilatkozta Janiczak Dávid, polgármester.

A korábbi gyakorlatnak megfelelően a fekete-szürke szerelések névre szólnak. Márkájukat tekintve maradtak a megszokottnál, ugyanis hosszú évek óta használják ezeket a garnitúrákat nagy megelégedéssel. Ebben a sportágban a többihez viszonyítva is nagy terhelést kapnak a mezek, hiszen komoly párharcokat kell kibírniuk.

"Minden esztendőben van egy szett, amit a felnőtt csapatról le kell selejtezni, és ezt pótolni kell. Valóban rendeget párharcon esnek át a játékosok, és minden évben megkívánja a szereplésük azt, hogy új garnitúra legalább egy legyen. Tavaly kapott a csapat egy kék-szürke szerelést, és ezt még sikerült egy fekete-szürkével kiegészíteni. Igazából volt a csapatnak egy piros meze. Én azt szeretném, hogy ezt a későbbiekben az ifjúsági csapat tudná használni, az sem vész majd kárba" - mondta Marosréti Ervin, az ÓAM-Ózdi KC ügyvezetője.

A csapat a Mizse KC elleni mérkőzésen avathatja fel az új szerelést az NB I/B keleti csoportjának harmadik fordulójában. A találkozó szombaton este hat órakor kezdődik a Marosi István Városi Sportcsarnokban.


678_0_t 678_1_t 678_2_t 678_3_t
678_4_t 678_5_t 678_6_t 678_7_t
678_8_t 678_9_t 678_10_t 678_11_t
678_12_t
Vissza