Halad a munka2020. szeptember 14. (hétfő) 19:00 - Városnews/9646_0_300.jpgMegkezdődött a Csépányi út aszfaltozása. A területen ezzel már a végleges helyreállítás folyik. A Mészáros és Mészáros Kft. munkatársai jelenleg egy nyolc centiméter vastag aszfalt támréteget helyeznek a kiásott nyomvonalba. Ezt egy zúzott kő és egy betonréteg előzte meg a hosszú élettartam érdekében.

Ezeket követően a szakemberek egy négy centiméteres kopóréteggel látják majd el az útszakaszt. A kivitelező cég projektvezetője elmondta, hogy csak háromszáz méterenként haladhatnak, így szakaszonként fog elkészülni a félpályás aszfaltozás. Ezzel párhuzamosan egyébként egy változtatásnak köszönhetően a Csépány út elején is folyik a munka.

„Természetesen az időjárás kedvező volt számunkra, így jól tudtunk ezen a szakaszon haladni. Azonban haladunk az őszbe, és egy pontos határidőt nagyon nehéz lenne mondani. Egy végső határidő, ami teljesen biztos, hogy tartható, az november 15-e, de ettől lényegesen korábban szeretnénk befejezni. Nem szeretnék találgatni, mert nagyon sok külső tényezőtől függ, hogy hogyan fogjuk ezt a munkát teljesen befejezni” - mondta Bíró Ferenc, a Mészáros és Mészáros Kft. projektvezetője.

Vissza