Önállósult az ózdi Momentum (képgalériával)2020. augusztus 8. (szombat) 18:24 - Politikanews/9546_0_300.jpgÖnállóan, a kazincbarcikai szervezettől különválva folytatja a munkát a Momentum Ózdi Szervezete. A párt helyi elnöke és tagjai szombaton reggel a Városi Piacon standoltak, és szórólapokat is átnyújtottak az ózdiaknak.

Kónya Balázs elmondta, hogy helyben már eddig is megvoltak a Momentum tagjai, akik aktívan tevékenykedtek, most viszont annak is elérkezettnek látták az idejét, hogy önállóan működjenek tovább. Új színt szeretnének vinni Ózd politikai életébe, legfontosabbnak a zöld politikát, valamint a munkanélküliség, az oktatás és az egészségügy kérdéseit, megoldandó problémáit tartják.

„Mindenképpen egy fiatalos, lendületes alternatívát szeretnénk nyújtani a meglévő pártokon felül, azok mellett. A korrupcióellenesség nagyon-nagyon fontos, és amellett, ami minket elkülönít a jelenlegi kormánypárttól, hogy mi demokraták vagyunk, és ezt nagyon hangsúlyosan a programunkban is, és a mindennapi tevékenységünkben is képviseljük” - mondta Kónya Balázs, a Momentum Ózdi Szervezetének elnöke.


546_0_t 546_1_t 546_2_t 546_3_t
546_4_t
Vissza