Ingyenes nyelvtanfolyam2020. július 27. (hétfő) 12:29 - Oktatásnews/9502_0_300.jpgIngyenes nyelvtanfolyamra várják az ózdiakat nyáron és ősszel is, két turnusban. Angol és német nyelven egyaránt, három szinten indítanak képzést: kezdő, újrakezdő-középhaladó és középfokú nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamokon van lehetőség részt venni.

Az „Idegen nyelvi készségek fejlesztése az Ózdi Szakképzési Centrum szervezésében" elnevezésű pályázatnak köszönhetően semmibe nem kerül a részvétel, mindent a szervezők biztosítanak, a könyveket és az e-tananyagokat is.

Olyan személyek jelentkezését várják, akik már elmúltak 16, de még nincsenek 65 évesek, nincs diplomájuk és a megyében laknak vagy tanulnak. Az oktatás két helyszínen zajlik majd, az Ózdi Szakképzési Centrum Bródy Imre Technikum és Szakképző Iskolában, valamint a Gábor Áron Technikum és Szakképző Iskolában.

Jelentkezni és bővebb információkat szerezni a www.nyelvifelmeres.hu weboldalon lehet. Akik elvégzik a tanfolyamot bizonyítványt nem, de tanúsítványt kapnak a képzés végén.


Vissza