Szélmalomharc (képgalériával)2020. július 25. (szombat) 12:21 - Városnews/9499_0_300.jpgÚjabb 18 autósnak szúrták ki a kerekét szombat reggelre a Bolyki főúton. Ezt az információt osztotta meg szerkesztőségünkkel egy károsult. Elmondása szerint ma korán reggel már az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai ébresztették az esettel kapcsolatban, és arról tájékoztatták, hogy ő is a pórul járt gépjármű tulajdonosok egyike.

Az ügy kísértetiesen hasonlít arra, amely július 13-án történt a Nagy Imre úton. Ott, akkor 8 kocsit rongáltak meg ilyen módon, vagy éppen arra, amely április elején borzolta a kedélyeket szintén a jelenleg érintett helyszínen. Feltételezhetőleg az összes szurkálás ugyanannak a személynek a számlájára írható, akit egyébként öt nappal ezelőtt el is fogtak a rendőrök.

Neki információink szerint korábban többször is volt dolga a hatóságokkal, egyebek mellett gyújtogatás miatt. Egyébként a szabálysértési elzárás időtartama akár hatvan nap is lehet, ezt minden bizonysággal viszont nem szabta ki rá egyelőre a bíróság. Nem megerősített forrásból úgy tudjuk, hogy ma újra előállították a gyanúsítottat. Ezek a rongálások súlyos anyagi terhet jelentenek az autósoknak. Legtöbbször ugyanis nem elég cserélni a kiszúrt gumiabroncsot, hanem párban kell újat vásárolni. Nem beszélve a bosszúságról, amelyet okozott mindannyiuknak.

A témával az Ózdi Városi Televízió hétfői Ózdi Krónika című hírműsorában bővebben is foglalkozik majd.


499_0_t 499_1_t 499_2_t 499_3_t
Vissza