Mi összetartunk2020. június 28. (vasárnap) 10:38 - Híreknews/9421_0_300.jpgNem csak távol élő ózdiakat várnak arra a találkozóra, amelynek időpontját a szervezők augusztus 8-ára tűzték ki. Így az eseményen azok megjelenésére is számítanak, akik jelenleg is itt élnek. A programot a Városi Strandfürdő területén tartják meg. A szervezők egyebek mellett változatos zenei kínálattal készülnek.

Idén már hatodik éve szervezik meg a távol élő ózdiak találkozóját. Az eseményt a 2015-ös induláskor, illetve az azt követő években még az Arlói-tónál tartották meg. Tavaly óta azonban már az ózdi Városi Strandfürdő ad otthont a különféle programokkal színesített összejövetelnek. Idén az eseményt augusztus 8-ára szervezik, amelyre a jelenleg itt élőket is várják. Az immár hagyománnyá vált találkozóval kapcsolatban elmondható, hogy évről-évre egyre nagyobb az érdeklődés. Így azon tavaly már több mint százötvenen vettek részt.

„Van törzsgárda. Velük már az első pillanattól együtt vagyunk. Minden találkozón ott vannak. Ez körülbelül 30-40 fő, aki tényleg ott van minden találkozón” - mondta Kiss Zoltán, szervező.

Az eseményre többek között zenei programokkal is készülnek. A szervezők életét azonban nehezíti, hogy mindezt önerőből kell megvalósítaniuk. Szerencsére azonban sokan vannak, akik ingyen vállalják a találkozón való szereplést, illetve a hangosítást. A program zenei részét Babus László fogja össze, aki együttesével szintén a fellépők között van.

„Többen vannak, akik Eger mellől jönnek, zenekarok, ingyen és bérmentve, tehát egy fillér nélkül szerepelni. Azon kívül én azért próbálom tartani a kapcsolatot az ózdi fiatalokkal, a helybeli fiatalokkal, és a zenekarokkal is. Tehát lesznek fellépők a Nagyanyám Blues-a, Blues Ranch, Vírus zenekar, Babus Laci és barátai. Lesz meglepetés is. Ezen kívül Eger mellől jön a Team Rock Band” - emelte ki Babus László, szervező.

A találkozó sikerét tehát sokan segítik. Vannak, akik fellépésükkel, vannak, akik a technikai háttér biztosításával járulnak hozzá az esemény sikeréhez. Az augusztusi programra egyébként meglepetésekkel is készülnek, azok megvalósítása azonban még sok mindentől függ. Babus László elmondta továbbá, hogy jövőre azoknak a fiataloknak a jelentkezését is várják, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy zenei- vagy egyéb produkciójukkal szerepeljenek az eseményen.

Vissza