Szabadtéri esemény (képgalériával)2020. június 27. (szombat) 17:25 - Politikanews/9420_0_300.jpgA veszélyhelyzet után újraindult az élet az ózdi MSZP-ben is. A Magyar Szocialista Párt helyi szervezete szombaton a Városi Stadionban tartotta meg korábban elmaradt május elsejei programját. A szabadtéri eseményre többek között Molnár Zsolt, pártigazgató és Nyakó István, választókerületi elnök is meghívást kapott.

A Magyar Szocialista Párt helyi szervezetének tagsága és szimpatizánsai készültek arra az eseményre, amelynek a Városi Stadion adott otthont szombaton. A főzéssel és kötetlen beszélgetéssel egybekötött programot eredetileg május 1-jén tartották volna meg, ám azt a járványhelyzet miatt akkor el kellett halasztani. A mostani összejövetelen nemcsak a helyiek, hanem a megyei- és az országos vezetés képviselői is részt vettek. Így Nyakó István, választókerületi elnökön kívül Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója, országgyűlési képviselője is a meghívottak között volt, aki többek között az év elején megkezdett országjárásról, és egyéb aktuális témákról beszélt.

„A járványügyi helyzetben betartottunk minden intézkedést, azonban újra indult ez az országjárás, és azt kell tapasztaljuk, hogy értelemszerűen még rosszabb helyzetben találtuk az országot, mint amilyenben február körül, március elején felfüggesztettük ideiglenesen az országjárást” - mondta Molnár Zsolt, pártigazgató, országgyűlési képviselő, az MSZP budapesti elnöke.

A pártigazgató elmondta, hogy a legtöbb térség vesztese lett az elmúlt hónapoknak, hiszen a járvány ideje alatt rengeteg munkahely szűnt meg, ezért fontos, hogy újakat hozzanak létre. Kifejtette továbbá, hogy mivel a szakszervezetek lehetőségei az utóbbi években jelentősen szűkültek, ezért helyre kell állítani azok valódi érdekérvényesítő képességét. A komolyabb témák megvitatásán túl persze a kötetlen beszélgetésekre, és az aktív kikapcsolódásra is lehetőség volt.

„Az gondoltuk, hogy mivel ma van a focikupa, és ezért indítunk két csapatot. Úgy gondoltuk, hogy összehozzuk a kettőt. Jó idő van, nézzük a meccseket, és ugyanúgy a szimpatizánsainkkal, tagjainkkal egy szép napot töltünk el” - nyilatkozta Kiss Sándor, az MSZP Ózdi Szervezetének elnöke.

A veszélyhelyzet elmúltával az MSZP ózdi szervezetében is folytatódik tehát a munka, amit azonban nagyban befolyásolhat egy esetleges újabb járványhullám. Az viszont egészen biztos, hogy ebben az évben elindul az országos tisztújítás, amit helyben is el kell végezni. Ezen kívül a párt az év elején megkezdett országjárását is tovább folytatja. Molnár Zsolt, országgyűlési képviselő hétfőn az Ózdi Városi Televízió Háttér című műsorának a vendége lesz, így további részleteket is megtudhatnak majd.


420_0_t 420_1_t 420_3_t  
420_4_t 420_6_t  
Vissza