Maszkkal a megelőzésért (képgalériával)2020. március 30. (hétfő) 19:00 - Híreknews/9161_0_300.jpgSzájmaszkokat osztottak az ózdiaknak az MSZP Ózdi Szervezetének tagjai. A délelőtti órákban a város több pontján is jelen voltak, ezzel az akcióval azoknak igyekeztek segíteni, akik eddig nem tudtak hozzájutni a védőfelszereléshez.

A mosható, vasalható maszkok átadásakor arra is próbálták felhívni a figyelmet, hogy aki csak teheti, maradjon otthon, kizárólag a legszükségesebb esetben hagyja el lakását, és tartson biztonságos távolságot másoktól.

„Mindannyian tudjuk, hogy maszkból nagyon kevés van, nehezen lehet beszerezni. Az MSZP a saját lehetőségei szerint próbál segíteni az embereken. Ezért több száz darabot osztottunk ki. Elkezdtük az Újváros téren, most a Civil Ház előtt osztottuk az idősebbeknek, hiszen most van az az időszak, amikor kijöhetnek vásárolni. Azt gondoltuk, hogy a legfontosabb a megelőzés, és a maszkkal nem önmagunkat védjük, hanem a társainkat, a többieket, hogy ne fertőzzön tovább, aki esetleg már megkapta ezt a betegséget” - mondta Kiss Sándor, az MSZP Ózdi Szervezetének elnöke.


161_0_t 161_1_t 161_2_t 161_3_t
161_4_t
Vissza