Édes felajánlás (képgalériával)2020. március 27. (péntek) 19:00 - Városnews/9157_0_300.jpgSüteménnyel kedveskedtek az Ózdi Szakképzési Centrum munkatársai az Almási Balogh Pál Kórház dolgozóinak és a helyi mentősöknek. Az intézmény képviselői ma délután adták át a több doboz soros-mézest.

A kezdeményezés ötlete a Gábor Áron Szakképző Iskolától érkezett, és rendszeressé is szeretnék tenni, amennyiben lehetőség lesz rá. A felajánláshoz emellett az Ózdi Szakképzési Centrum másik intézménye is csatlakozott, hogy ezzel is segítsék az egészségügyi dolgozókat a mostani rendkívüli helyzetben.

„A Surányi Endre Szakgimnázium és Szakközépiskola Kazincbarcikán is hasonlóan fog kapcsolódni ehhez a felajánláshoz, ehhez a gondoskodáshoz, hiszen ahogy az egészségügyben dolgozók és a mentősök igyekeznek gondunkat viselni – reméljük kevesünknek lesz szüksége rá – mi ezzel a kis csekély adománnyal szeretnénk feléjük valamennyire jelezni, hogy mi ránk is számíthatnak” - mondta Nagy Zsuzsanna, az Ózdi Szakképzési Centrum fejlesztési igazgatója.


157_0_t 157_1_t 157_2_t 157_3_t
Vissza