Vigyázzunk egymásra! (képgalériával)2020. március 24. (kedd) 19:00 - Híreknews/9142_0_300.jpgÓriás transzparenssel hívják fel a figyelmet az otthonmaradásra. Az intézkedés egy helyi összefogásnak köszönhetően jött létre. A jármű tartószerkezetét Riz Gábor országgyűlési képviselő biztosította, míg a plakát legyártását dr. Csuzda Gábor területi képviselő finanszírozta. A teherautót pedig az Ózdi Városüzemeltető Intézmény munkatársai vezetik.

A tájékoztató plakát főként az idősek és a veszélyeztetett csoportok figyelmét hívja fel az óvatosságra. A területi képviselő emellett a választókerületében található szinte összes társasházra kihelyezte a kormányzati tájékoztató plakátot is, amely a legfontosabb óvintézkedésekre emlékezteti a helyieket.

„Választott képviselőként fontosnak tartom azt, hogy ne csak a közösségi médiában, hanem fizikai valóságban is tájékoztassuk az embereket a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos legfontosabb intézkedésekről, úgyhogy a tegnapi napon útjára indítottunk egy autót, amely egy összefogásnak köszönhetően indult útjára” - mondta dr. Csuzda Gábor, területi képviselő.


142_0_t 142_1_t

 

Vissza