Tapssal biztatnak2020. március 24. (kedd) 19:00 - Városnews/9141_0_300.jpgÓzd is csatlakozott a világszerte terjedő mozgalomhoz, amelynek lényege, hogy egyre többen álljanak ki este 8-kor az erkélyekre, ablakokba, hogy tapssal köszönjék meg az egészségügyi dolgozók munkáját. Az elmúlt időszakban a kör bővült, mára mindenki előtt így tisztelegnek, aki munkájából adódóan, vagy önkéntes segítségnyújtás miatt nem teheti meg, hogy otthon maradjon.

A „Köszönöm tapsolás Ózd” elnevezésű facebook csoporthoz bárki csatlakozhat, aki egyetért a biztatás ezen formájával. Sőt az egyes városrészekben készült videókat fel is lehet tölteni, legalábbis erre ösztönöz a szerveződés egyik helyi adminisztrátora Konkolyné Kiss Éva.

A csoportnak már több mint kétezer tagja van. Tegnap este számos felvétel került fel az oldalra. Többek közt szólt a taps az Újváros térről és a Városközpontból is. Cél, hogy egyre többen fejezzék ki így is együttérzésüket, megbecsülésüket azok iránt, akik a frontvonalban tevékenykednek.

Vissza