Korlátozott nézőszám 2020. március 13. (péntek) 19:00 - Kultúranews/9102_0_300.jpgAz eredeti időpontban, azonban erősen korlátozott számú közönség előtt tartja majd meg a póZdium hatodik rendezvényét az Ózdi Városi Televízió. Bár elsősorban televíziós produkcióról van szó, az elmúlt hónapokban törekedtek arra, hogy minél több nézőt engedjenek be a felvétel helyszínére. Ezzel is igyekeztek biztosítani annak a lehetőségét, hogy élőben találkozhassanak az ózdiak a sztárvendégekkel.

Ennek érdekében több alkalommal is megemelték a kibocsátott jegyek számát. A legnagyobb érdeklődés talán a következő vendég, Alföldi Róbert színész, rendező iránt mutatkozott. Sajnos azonban az új koronavírus miatti vészhelyzet elrendelésével megváltoztak a körülmények. Figyelembe kell venniük a beltéri rendezvények lebonyolítására vonatkozó szigorításokat. Ezek a tényezők még nem voltak láthatóak, amikor elkezdődött a pódiumbeszélgetés-sorozat megszervezése. A rendkívüli jogrend bevezetése óta folyamatosan zajlottak az egyeztetések a következő póZdium lebonyolításáról, de sajnos olyan megoldás nem mutatkozott, amely mindenki számára megfelelő lenne. Bár a nézőszám korlátozott lesz, az Alföldi Róberttel készült beszélgetésről senki nem marad le, a városi televízió azt júniusban műsorra tűzi.

„A következő televíziós felvételt csak úgy tudjuk megoldani, hogy a nagy nyilvánosságot kizárjuk ebből a lehetőségből, és csak azzal a minimális nézőszámmal dolgozunk, ami feltétlenül szükséges a televíziós felvétel elkészítéséhez. Természetesen a nézők nem maradnak le erről a beszélgetésről, hiszen júniusban ez a műsor adásba kerül majd. Az okok tehát tőlünk függetlenek, nem tehetünk róla. Az ózdiak védelme érdekében is mindenkinek a megértését kérjük” - nyilatkozta Bukovinszky Zsolt, az Ózdi Kommunikációs Nonprofit Kft. ügyvezető-főszerkesztője.

Vissza