Fontos pont (képgalériával)2020. február 29. (szombat) 21:03 - Sportnews/9059_0_300.jpgIsmét döntetlen eredmény született az ÓAM-Ózdi KC hazai mérkőzésén. A mieink ezúttal az FTC U21-Diagnosticum csapatát látták vendégül a Marosi István Városi Sportcsarnokban. A nagy iramú találkozón mindkét fél nagyon akarta a győzelmet, ám végül pontosztozkodással zárult az összecsapás. Az ózdiak a tabella kilencedik helyéről várják a folytatást.

Fontos mérkőzéssel folytatódott az ÓAM-Ózdi KC programja az NB I/B keleti csoportjának tizennegyedik játéknapján. A mieink az FTC U21-Dignosticum gárdáját látták vendégül a Marosi István Városi Sportcsarnokban. A két csapat őszi meccsén nagyarányú zöld-fehér siker született, az ózdiak pedig szerettek volna visszavágni. Ennek megfelelően nagy lendülettel vetették bele magukat a mérkőzésbe a felek, gyors lerohanások és átlövés gólok jellemezték az első perceket. A játékrész végét jelző sípszó pillanatában 15-17 állt az eredményjelzőn a Ferencváros javára.

A második félidőben sem csökkent a tempó, egy-két gól volt csupán a különbség. Az utolsó percekre is maradtak izgalmak, ám végül egyik csapatnak sem sikerült megszereznie a mindent eldöntő találatot. Végeredmény ÓAM-Ózdi KC - FTC U21-Dignosticum 30-30.

„Az utolsó pillanatig feszített volt ez a meccs. Nagyon szépen visszajöttünk a meccsbe, gratulálok a srácoknak, küzdésből ismét ötös. Megint csak azt kell mondjam, hogy úgy érzem közelebb álltunk a győzelemhez. Nagyon sok kapussal szembeni ziccert kihagytunk, de ha azt mondom, hogy öt, akkor biztosan megvolt. Valamint reklamáltam a játékvezetőknél ezt az utolsó ziccert, nálunk egy ilyenért piros lapot és hétméterest adnak” - mondta Szakál György, az ÓAM-Ózdi KC edzője.

A vendégek eddig megszerzett tizenöt pontjuknak köszönhetően a tabella negyedik helyéről várják a folytatást. Edzőjük, Kiss György a lefújást követően elégedett volt játékosai teljesítményével.

„Megmondom őszintén a meccs képe alapján nyernünk kellett volna, viszont, ha a beálló belövi a ziccert, akár ki is kaphattunk volna. Összességében azt kell mondjam, hogy igazságos lett az eredmény” - értékelt Kiss György, a FTC U21-Dignosticum edzője.

Az ÓAM-Ózdi KC a döntetlent követően a kilencedik helyet foglalja el a tabellán. Csapatunk éppen annyi pontot gyűjtött idáig, mint a hetedik Algyő. Folytatás pénteken ismét hazai pályán, a jelenlegi második helyezett Kecskemét ellen.


059_0_t 059_1_t 059_2_t 059_3_t
059_4_t 059_5_t 059_6_t 059_7_t
Vissza