Hazai vereség (képgalériával)2020. február 24. (hétfő) 19:00 - Sportnews/9038_0_300.jpgElvitte a bajnoki pontokat az éllovas Vitka SE a Lóci DSE otthonából. A meccset végig kézben tartották a vendégek, könnyű gólokkal építették ki a több gólos különbséget. A vereség miatt az ózdi lányok a tabella tizedik helyéről várják a folytatást.

Ismét kézilabda-pattogástól volt hangos vasárnap a Marosi István Városi Sportcsarnok. A Lóci DSE felnőtt együttese a Vitka SE csapatát látta vendégül a női NBII. Észak-keleti csoportjának tizennegyedik fordulójában. A listavezető nagy tempót diktált, bár a mieink sok támadást vezettek, a vitkások könnyű gólokkal törték meg a lendületet. A félidőben már néggyel mentek, és a második játékrészben sem változott jelentősen a meccs képe. Végeredmény: Lóci DSE – Vitka SE 31-39.

„Mi végig támadjuk a mérkőzés negyven percét, húsz perc alatt pedig kapunk 39 gólt. Ez nem megoldható dolog. 31 gól lőttünk, ennyivel egy hazai versenyen nyerni kellene. Sajnos még mindig ott tartunk, hogy nem megfelelő a futásteljesítmény, nem tudunk rendesen visszarendeződni, nem tudunk rendesen faultolni és ebből az ellenfél könnyű gólokat lő” - mondta Barta Zsolt, a Lóci DSE edzője.

A vendégek eddigi tizennégy mérkőzésükből tizenegyet megnyertek, és csupán három alkalommal hagyták el vesztesként a pályát. Ennek köszönhetően vezetik a bajnokságot a Csépe Salgótarjáni SKC előtt.

„Természetesen ezt vártam, hogy hazavisszük a két pontot. Számunkra mindig egy nagyon kellemetlen ellenfél az Ózd. Hát a kapott gólokkal nem vagyok elégedett, de a lőtt gólok kárpótolnak értük” - értékelt Vakarcs Krisztina, a Vitka SE edzője.

A Lóci DSE csapata a vereséget követően a tabella tizedik helyéről várja a folytatást. A következő körben a mieink a Mátészalka otthonában vendégszerepelnek majd most szombaton.


038_0_t 038_1_t 038_2_t 038_3_t
038_4_t 038_5_t 038_6_t 038_7_t
038_8_t 038_9_t
Vissza