Kellemes meglepetés (képgalériával)2020. február 21. (péntek) 19:00 - Oktatásnews/9033_0_300.jpgJátékszőnyegeket kapott a Virág Úti Tagóvoda a Magyar Kézilabda Szövetségtől. A felajánlás az Örökbe fogadok egy ovit mozgalomnak köszönhetően érkezett a táblai intézménybe. A gyerekek, mint mindig, most is örömmel fogadták az ajándékot. Az óvoda egyébként jelenleg is számos hasonló programban vesz részt, és kap folyamatosan efféle támogatásokat.

Ajándékot vittek az Ózdi Sajóvárkonyi-Táblai Összevont Óvoda Virág Úti Tagóvodájába. A négy darab nagy játékszőnyeg először nagy meglepetést okozott az intézmény dolgozóinak, hiszen hirtelen érkezett. Később kiderült, hogy a mintás szőnyegeket a Magyar Kézilabda Szövetség juttatta el a gyerekek számára az Örökbe fogadok egy ovit mozgalmon keresztül.

„Gyermekszőnyegeket kaptunk. Nagyon nagy meglepetést ért minket ma reggel. Kaptunk a kézilabda szövetségtől egy telefont, hogy várhatóan másfél órán belül érkezni fog a csoportokba játszószőnyeg. Igazából semmit nem tudtunk róla, hogy ez most milyen okból van, de ennek az ajándéknak mind a felnőttek, mind a gyerek nagyon örülnek. Tehát megvolt ez a csodálkozós hűha élmény” - mondta Galgóczi Beáta, az Ózdi Sajóvárkonyi-Táblai Összevont Óvoda Virág Úti Tagóvodájának tagóvoda-vezetője.

A Virág Úti Tagóvoda egyébként számos más felajánlást kapott már az Örökbe fogadok egy ovit mozgalomnak köszönhetően. Főként karácsonykor rengeteg ajándékkal lepték meg a gyerekeket és magát az intézményt. Ezek között voltak ruhák, cipők, tisztálkodószerek, illetve gyümölcsök is. Emellett érkeztek például fejlesztőjátékok is, amelyeket örömmel használnak.

„Kirakózok meg még rajzolok, eszek utána meg hazamegyek. Utána otthon is eszek, játszok a testvéremmel, majd lefekszük, és nézzük a mesét” - nyilatkozta Csóka László.

Emellett az intézmény három kiemelt projektben is részt vesz. Ennek értelmében az Esélyteremtő-, Boldogság-, illetve Nyugi Ovi program is folyik. Az óvodába jelenleg 83 gyerek jár.


033_0_t 033_1_t 033_2_t 033_3_t
033_4_t 033_5_t 033_6_t 033_7_t
Vissza