Alelnöki látogatás (képgalériával)2020. február 10. (hétfő) 19:00 - Politikanews/8993_0_300.jpgOrszágjárásba kezdtek a Magyar Szocialista Párt képviselői, ma kora délután dr. Szakács László alelnök látogatott városunkba. A cél, hogy bemutassák azt a stratégiát, amiben megfogalmazzák az irányvonalakat a 2022-es választásokra.

Szeretnék elérni a teljes körű ellenzéki összefogást, és előtérbe helyezni a baloldali politikát, az esélyteremtést és a szolidaritást. Emellett szerinte a jelenlegi klímahelyzethez a politikának is igazodnia kell, így a környezetszennyezés elleni harc bekerült a legfontosabb szempontok közé. Dr. Szakács László úgy véli, a mostani kormány ellehetetlenítette a parlamentáris demokráciát, de különösen fontos, hogy azokat a területeket se hanyagolják el, ahol nem fideszes a vezetés.

„Én Baranya megyéből jövök, ott is rengeteg ellenzéki vezetésű város van, sőt a megyeszékhely is ellenzéki vezetésű. Az ember érzi azt, hogy nincs olyan kormányzati figyelem, azokra a fejlesztésekre, azokra a korábban is sokszor-sokszor leegyeztetett, akár fejlesztésekre vagy működési támogatásokra, amire nagy szükség van. Mindig is azt képviseltük, hogy a kormány nem mondhat le egyetlen városról és térségről sem. Csupán azért, mert nem olyan póló van rajta, vagy nem olyan zászlót lobogtat a polgármester, vagy éppen a képviselő-testület nagy része, amilyet ők is szeretnének. Attól még az ott élőknek jár minden” - mondta dr. Szakács László, a Magyar Szocialista Párt elnökhelyettese.


993_0_t 993_1_t 993_2_t 993_3_t
993_4_t
Vissza