Dílert fogtak (képgalériával)2020. január 17. (péntek) 19:00 - Rendőrségnews/8917_0_300.jpgIsmét drogdílert fogtak a rendőrök Ózdon. Ezúttal az ózdi egyenruhások mellett a megyei rendőr-főkapitányság nyomozói is részt vettek az akcióban. A 45 éves férfi lakásán a házkutatás során közel kilencven grammnyi kábítószergyanús anyagot találtak. A gyanúsítottat kihallgatása után őrizetbe vették, az ügy a megyei főkapitányságon folytatódik.

Még decemberben az ózdi rendőrök két férfit és egy nőt fogtak el, az akcióban egy mindössze néhány napja szolgálatot teljesítő keresőkutya is részt vett. Abban az ügyben új pszichoaktív szerek kerültek elő. Most egy újabb dílert kapcsoltak le Ózdon, egy összehangolt akció eredményeként.

„A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és az Ózdi Rendőrkapitányság nyomozóinak összehangolt munkáját követően a tegnapi napon ismét sikerült elfogni egy drogdílert Ózdon. A házkutatás alkalmával majdnem kilencven grammnyi kábítószergyanús anyagot foglaltak le. A nyomozók megállapították, hogy a férfi Ózd és Miskolc vonzáskörzetében árusította a kábítószert. Így kollégáim őrizetbe vették” - mondta Kiss Tamás, az Ózdi Rendőrkapitányság hivatalvezetője.

Az akcióban a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya és az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai mellett a Bükk Közterületi Támogató Alosztály is részt vett. A most elfogott 45 éves D. Tiborral szemben kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

A drogdílert információink szerint Velence telepen fogták el. Az ügy a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságon folytatódik.

A rendőrök a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, majd az ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A vonatkozó jogszabályok szerint egyébként aki kábítószert kínál, átad, forgalomba hoz, vagy azzal kereskedik, két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Ennél is súlyosabb szankciókra számíthat, aki mindezt bűnszövetségben teszi.


Képek forrása: police.hu

917_0_t 917_1_t 917_2_t
Vissza