Karácsonyi koncert (képgalériával)2019. december 13. (péntek) 19:00 - Kultúranews/8834_0_300.jpg„Fénylő dallamok” címmel tartott karácsonyi koncertet az Ózdi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola. Az eseménynek immár negyedik alkalommal adott helyszínt a Digitális Erőmű. A programon közel húsz produkciót adtak elő az intézmény oktatói és növendékei. Nem csak hangszeres számok voltak, hiszen táncos és énekes előadások is színesítették a repertoárt.

Ismét zenével telt meg a Digitális Erőmű nagy csarnoka, ugyanis az Ózdi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola „Fénylő dallamok” címmel tartott karácsonyi koncertet. Boros Géza, az intézmény igazgatója elmondta, hogy igen sikeres félévet zártak.

„A létszámunkat sikerült megőrizni, illetve egy picit még fejlődni is tudtunk. Már háromszáz fölé emelkedett a taglétszámunk. A meglévő tanszakaink továbbra is működnek és gyarapodnak, tehát azt mondhatom, hogy építkezünk. Tárgyi eszközökben is nagyban előrehaladtunk. Új hangszereket is tudtunk beszerezni. Összességében a hangszerállományunk maximális” - mondta Boros Géza, az Ózdi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója.

A repertoár színes volt, hiszen nemcsak hangszeres produkciókat láthattak a nézők, hanem volt táncos és énekléssel egybekötött előadás is. A klasszikus művek mellett főként karácsonyi dalokat hallhattak a megjelentek.

„Én három éve játszom dobon. A közönség számára egy kis csengettyűvel készültünk. Remélem, hogy jól fogjuk játszani” - nyilatkozta Csépányi-Bárdos Bence, az Ózdi Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola tanulója.

A koncert nagyban segíti a gyermekek fejlődését, hiszen nagyszínpadon, közönség előtt mutathatják be a produkciót, amit az elmúlt időszakban sajátítottak el. Fontos a pozitív visszajelzés, hiszen ez nagy lökést adhat számukra a következő időszakra.


834_0_t 834_1_t 834_2_t 834_3_t
834_4_t 834_5_t 834_6_t 834_7_t
834_8_t 834_9_t 834_10_t
Vissza