Küzdősportban is a legjobbak (képgalériával)2019. december 11. (szerda) 19:00 - Sportnews/8824_0_300.jpgElső helyezést ért el Stijacic Stevan a Terrorelhárítási Központ által hetedik alkalommal megrendezett Budo- és Küzdősport Gálán. A huszonöt éves fiatalember három éve erősíti az Ózdi Rendőrkapitányság állományát. A küzdősporttal már kicsi gyerekként megismerkedett, ketrecharcban 15 éves kora óta méretteti meg magát.

Stevan 2014-ben, valamint 2018-ban is kipróbálta felkészültségét ezen a versenyen a fővárosban, mindkétszer a dobogó harmadik fokáig jutott. A legutóbbi viadalon a Belügyminisztérium rendészeti szerveinek sportolói, valamint az Országgyűlési Őrség, a NAV, a Magyar Honvédség és az Országos Mentőszolgálat versenyzői mérték össze erejüket.

A helyi férfi háromszor lépett a ringbe, a két elődöntő során ellenfelei idő előtt feladták a harcot, itt úgynevezett karfeszítéssel győzedelmeskedett, míg a döntőben fojtással sikerült földre kényszerítenie riválisát öt percen belül. A bíró harmadszor is az ő kezét emelhette a magasba, így az ózdi nyomozó ezúttal a dobogó legfelső fokán foglalhatott helyet.


Képek forrása: Nagy Fatima

824_0_t 824_1_t 824_2_t 824_3_t
824_4_t
Vissza