Rendőri jutalmak (képgalériával)2019. december 10. (kedd) 19:00 - Városnews/8822_0_300.jpgRendőröket jutalmazott városunk önkormányzata. Az Ózdi Rendőrkapitányság négy egyenruhásának Janiczak Dávid polgármester adta át az elismeréseket az éves munkájukért. Az eseményen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság főkapitánya, dr. Vereckei Csaba is jelen volt.

Hosszú évek óta hagyomány, hogy az év végéhez közeledve az Ózdi Rendőrkapitányság több munkatársát jutalomban részesíti Ózd Város Önkormányzata. Ilyenkor a helyi kapitányságvezető által javasolt rendőrök kapnak elismerést az éves munkájukért cserébe.

„Én úgy gondolom, hogy ezt a hagyományt a továbbiakban is meg kell őrizni, hiszen nagyon sokat tesznek a város közbiztonságáért az Ózdi Rendőrkapitányság dolgozói, és kapitány úr is folyamatosan figyelemmel és tekintettel van arra, hogy a lakosságtól érkező észrevételeket kijavítsák, és odafigyeljenek azokra a területekre, amire éppen nagyobb figyelmet kell fordítani” - emelte ki Janiczak Dávid, polgármester.

Idén az Ózdi Rendőrkapitányság négy munkatársa részesült elismerésben. Az átadáson a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság főkapitánya, dr. Vereckei Csaba is jelen volt. Ő szintén kifejezte örömét azzal kapcsolatban, hogy városunkban már hagyományosan megjutalmazzák a valamilyen területen kiemelkedő teljesítményt nyújtó egyenruhásokat. Maguk a díjazottak is jó érzéssel vették át az elismeréseket.

„Szerencsére Ózdon a polgármesternek és az önkormányzatnak köszönhetően már hagyomány az, hogy minden évben pár kollégám jutalmat kap. Nyilván itt ez egy összetettebb dolog, itt figyelembe veszik az egész éves teljesítményünket, emellett nyilvánvalóan több osztályból tevődik össze az Ózdi Rendőrkapitányság, és minden osztálynak a vezetőjét megkérdezi ilyenkor kapitány úr, hogy kit gondolnának a kollégák közül, akik erre érdemesek” - mondta Tóth Henrietta, az Ózdi Rendőrkapitányság törzszászlósa.

A jutalmak átadása után városunk polgármestere és a jelenlévő egyenruhások a megye helyzetéről beszéltek, szó esett a közlekedés-biztonságról, illetve megosztották egymással észrevételeiket.


822_0_t 822_1_t 822_2_t 822_3_t
822_4_t 822_5_t 822_6_t 822_7_t
822_8_t 822_9_t 822_10_t 822_11_t
Vissza