Erős rendőrök (képgalériával)2019. december 9. (hétfő) 19:00 - Sportnews/8814_0_300.jpgKét ózdi rendőr is jól szerepelt a XII. Megyei Fekvenyomó Bajnokságon Miskolcon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kiképző Központjában mérték össze erejüket a borsodi rendőrök december 6-án.

A versenybíróság elnöke Mengyi Rajmund fekvenyomó országos bajnok volt, a Magyar Erőemelő Szövetség bírója, míg versenybíróként Oláh Ákos többszörös Európa- és világbajnok fekvenyomó is közreműködött. A viadalra a rendőrkapitányságokon túl a főkapitányságról, a Készenléti Rendőrségről és a miskolci Hívásfogadó Központból is érkeztek résztvevők.

A hölgyek közül Bari Ágnes az Ózdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának járőre mindenkit maga mögé utasított, 80 kilogrammot nyomott ki, így abszolút elsőként végzett a viadalon.

Tornai Béla farkaslyuki körzeti megbízott sem talált legyőzőre a 110 kilogramm feletti Masters kategóriában, teljesítményét szintén aranyéremmel jutalmazták a szervezők.


Képek forrása: boon.hu

814_0_t 814_1_t
Vissza