Legjobbak között (képgalériával)2019. december 9. (hétfő) 19:00 - Híreknews/8813_0_300.jpgÓzdiakat is elismertek a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Diáksport ás Szabadidő Egyesület hagyományos díjátadó ünnepségén, amelyet a Megyeháza dísztermében tartottak múlt pénteken. A szervezet minden év végén megrendezi ünnepi gyűlését Miskolcon, ahol az előző tanév sportos értékelése is megtörténik.

Zákányi Panna a Széchenyi István Katolikus Gimnázium és Szakgimnázium diákja a Jó tanuló, jó sportoló kategóriában vehetett át díjat atlétikában elért kiváló hazai és nemzetközi eredményeiért. Testnevelő tanárát Zimmermann Tamást és edzőjét Zámbori Zoltánt is kiemelték. A rendezvényre az intézmény igazgatója Hajdu Krisztián is elkísérte a fiatal hölgyet.

A tanács tagjai a megyei és országos Diákolimpiákon elért teljesítmények után járó pontok alapján is rangsorolják az iskolákat. Az Újváros Téri Általános Iskola a közepes létszámúak között idén a harmadik helyen végzett. Ők egyébként hosszú évek óta az élmezőnyben foglalnak helyet. A gálán az intézmény igazgatója Galkóné Szabó Mária és testnevelője Zákányi Zoltán közösen vették át az serleget, amelyet Bánné dr. Gál Boglárka a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke, és Fazekas Miklósné, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület elnöke adott át a helyezetteknek.


Képek forrása: facebook

813_0_t 813_1_t
Vissza