Fő az egészség2019. november 21. (csütörtök) 19:00 - Egészségnews/8756_0_300.jpgOrvosi szűrővizsgálatokon vehetnek részt a 3-as számú háziorvosi körzetben élők. Ezeken az alkalmakon szinte mindenféle egészséggel kapcsolatos ellenőrzést elvégeznek.

Az érdeklődők hallás-, látás-, és vérnyomás-vizsgálaton is részt vehetnek, illetve bármilyen problémával kapcsolatban kaphatnak hasznos tanácsokat. A tervek szerint a következő időkben minden hónap utolsó csütörtökén tartanak majd ehhez hasonló alkalmakat, ám a decemberi időponttal kapcsolatban későbbre ígértek tájékoztatást a szervezők.

„Az egészségügyi szűrőnapot azért szerveztük meg, hogy az itt élő és itt lakó embereknek lehetőségük legyen szűrésre eljönni. Mint tudjuk ebben a körzetben, az Ózd Mekcsey 199. szám alatt lévő hármas számú körzetben, már több mint két éve helyettesítéssel van megoldva a rendelés. Így helyettes orvos végzi a feladatellátást. Van olyan lakó a körzetben élők között, akik nem tudnak a rendelési időben eljönni az orvoshoz” - mondta Sivák Tamásné, egészségügyi referens.

Vissza