Leköszönő szakember2019. november 13. (szerda) 19:00 - Sportnews/8719_0_300.jpgNem folytatja az Ózdi Kohász Sport Clubnál Várhidi Péter. Az egyesületnél szakmai igazgatóként tevékenykedő tréner az elmúlt időszakban kialakult helyzet miatt döntött a távozás mellett. A folytatással kapcsolatban megkerestük Gál Lászlót is, aki arról adott tájékoztatást, hogy holnap ül össze az elnökség az új vezetőedző kérdésével kapcsolatban.

A mai naptól nem lát el szakmai igazgatói feladatokat az Ózdi Kohásznál Várhidi Péter. A szakember egy közleményt adott ki, amelyben arról ad tájékoztatást, hogy az elmúlt időszakban kialakult helyzet kapcsán döntött a váltás mellett. Kifejtette, hogy nagy reményekkel érkezett városunkba, és csalódott a fejlemények miatt.

„Először is nagyon sajnálom, hogy így alakult. Szerettem volna az NB3-ban minőségi munkát végezni, és a lehető legjobb helyen zárni. Én azt gondolom, hogy a keretnek a nagy része erre alkalmas is volt. Az utánpótlásban is szerettünk volna a tehetségekre nagyobb hangsúlyt fordítani. Azt gondolom, hogy amikor elindult a felkészülés akár az utánpótlás, akár a felnőtt csapat szintjén, minden korosztályhoz megvoltak az edzőink, és nagy reményekkel vágtunk neki a munkának” - nyilatkozta Várhidi Péter, az Ózdi Kohász Sport Club leköszönő szakmai igazgatója.

A szakember elmondta, hogy még nem tudja, hol folytatja pályafutását. Elmondása szerint a téli időszak sok egyesület számára hoz változást, így főként ekkor van esélye új csapatot találni. A témával kapcsolatban megkerestük az Ózdi Kohász elnökét, Gál Lászlót is.

„Holnap fogunk leülni az elnökségi tagokkal, és átbeszéljük ezt az egészet, emellett döntünk a vezetőedző személyéről is. Ezek a tények. A kialakult helyzet az, hogy az utánpótlás korosztályok feltöltése megtörtént, adminisztratív szempontból is” - mondta Gál László, az Ózdi Kohász Sport Club elnöke.

A tervek szerint az Ózdi Kohász tovább folytatja a bajnokságban való szereplést. Az elnök elmondta: megtették a megfelelő lépéseket a Magyar Labdarúgó Szövetség és az önkormányzat felé is.

Vissza