Bajnoki pontok (képgalériával)2019. október 28. (hétfő) 19:00 - Sportnews/8676_0_300.jpgEgy hajszálon múlt a SalgÓzd Teke Klub győzelme a hétvégén. A mieink a listavezető BKV Előre csapatát látták vendégül a Városi Stadion tekecsarnokában. A felek kiegyenlített teljesítményt nyújtottak, a budapestiek csak a több ütött fának köszönhetően tudták megszerezni a két pontot.

A listavezető BKV Előre együttesét látta vendégül a SalgÓzd Teke Klub a férfi NBI. Keleti csoportjának nyolcadik fordulójában. Az előző heti Gázművek elleni mérkőzés formáját valamelyest tovább tudták vinni a tekések, hiszen az első két ember egyaránt behúzta a pontokat. A felek szinte végig fej-fej mellett haladtak, csak minimális különbségek alakultak ki, és végül csupán a több ütött fának köszönhetően tudták megszerezni a két pontot a budapestiek. Ehhez az is hozzájárult, hogy az egyik játékosunk nem tudott megjelenni a meccsen. Végeredmény SalgÓzd Teke Klub – BKV Előre 3-5.

„Bialaszek György sajnos nem tudott ideérni, mert belekerült egy tömegbalesetbe az M3-ason, így nem tudott pályára lépni” - mondta Havaj István, a SalgÓzd Teke Klub elnöke.

A vendégek eddigi nyolc mérkőzésükből hatot megnyertek, és csupán kétszer hagyták el vesztesként a pályát. Ennek köszönhetően vezetik az NBI. Keleti csoportját. Ebben a szezonban a céljuk egyértelműen a feljutás a Szuperligába, és mindent meg is tesznek ennek érdekében.

„Én a munkában bízok, a sok edzésben. Most elég jó az állományunk, 9-10 játékossal tudunk készülni. Így picikét tudom pörgetni a játékosokat. Szerintem ebben van a fő varázs” - nyilatkozta Pete László, a BKV előre teke szakosztályvezetője.

A mieink a vereség után eddigi öt megszerezett pontjukkal a tabella tizedik helyéről várják a folytatást. A következő játéknapon a mieink a Vitali Eger SE csapatánál vendégszerepelnek majd most hétvégén.


676_0_t 676_1_t 676_2_t 676_3_t
676_4_t 676_5_t
Vissza