Hittanterem áldás (képgalériával)2019. október 21. (hétfő) 19:00 - Oktatásnews/8656_0_300.jpgMegáldották az Alkotmány úti óvoda hittantermét. A II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvoda Néri Szent Fülöp Tagóvodájában még szeptemberben készült el a felújított hittanszoba, amelyet ma Mischinger Ferenc római katolikus plébános szentelt fel.

Az ünnepségen az intézményben tanuló gyerekek egy énekes műsorral is készültek a vendégeknek. Az új helyiséget naponta jelenleg az óvoda két nagycsoportja használja, vagyis körülbelül ötven gyerek.

„Mivel óvodánk egyházi fenntartásba került, ezért fontosnak tartottuk, hogy kialakítsunk egy olyan helyiséget, ahol a hitoktató méltóképpen és nyugodt környezetben tud a kisgyerekekkel foglalkozni. Ezért hoztuk létre ebből a gyönyörűen felújított volt szolgálati lakásból ezt a termet. Reméljük, hogy a közeljövőben a többi helyiség felújítására is sor kerül, és akkor még jobban ki tudjuk használni az épület adottságait” - mondta Vassné Gérecz Gabriella, a II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvoda Néri Szent Fülöp Tagóvodájának tagóvoda-vezetője.


656_0_t 656_1_t 656_2_t 656_3_t
656_4_t 656_5_t
Vissza