Munkás szemmel (képgalériával)2019. október 7. (hétfő) 19:00 - Politikanews/8601_0_300.jpgSzámos, a várost érintő problémát orvosolna a jövőben a Magyar Munkáspárt. A baloldali eszméket valló párt az egyik fő problémának a munkaerőpiac állását tekinti, emellett a különböző területek régi fényének visszaállítására is nagy hangsúlyt fordítanának. Legutóbbi rendezvényükön például a piacon gyűltek össze.

A Városi Piacon találkoztak a helyiekkel a Magyar Munkáspárt aktivistái. A programon azokat a szórólapokat osztották ki az ózdiaknak, amelyeken bemutatják az általuk vallott értékeket. Kónya Béla, a 2. számú választókerület képviselőjelöltje szerint ők hazánk legkisebb pártja, ám számos olyan területre is rámutatnak, amelyen változtatni kellene a jövőben.

„Magyarországon és a régi iparvidékeken, ezen belül pedig szűkebb hazánkban Ózdon tragédia ami zajlik a munkaerőpiacon. Ezt teljesen pártfüggetlenül mondom, mert a rendszerváltás óta eltelt harminc év alatt már mindenféle változatú vezetés volt. Most újabban a szövetségek is életbe léptek, de gyakorlatilag két tőkés tömb harcol egymással” - mondta Kónya Béla, a Magyar Munkáspárt képviselőjelöltje.

A Magyar Munkáspárt főként azok szavazatára számít, akik felismerik a mostani politikai életre jellemző púdert és ferdítéseket, gyakorlati fejlődés nélkül. Úgy vélik, hogy az igaz szónak helye van, és az, aki közvetlenségre vágyik, náluk megtalálhatja. Városunkban egyébként hat körzetben indítanak jelöltet. Mitru Istvánné például a 9. számú választókerületben számít a voksokra.

„Vannak ott olyan utcák a kerületemben, amelyek nagyon el vannak hanyagolva. Számomra az lenne a legfontosabb, hogy ne csak a főutak legyenek szépek, hanem a mellékutak is. Nekem a szívem csücske Nagyamerika, hiszen laktam is ott. Nagyon szeretném visszahozni azt a hangulatot, ami ott régebben volt, hiszen ez hozzátartozik Ózd történelméhez” - hangsúlyozta Mitru Istvánné, a Magyar Munkáspárt képviselőjelöltje.

A képviselőjelölt hozzátette, fontos tudatosítani az emberekben, hogy az egyszerű munkásoknak is lehetnek jó ötleteik, nem csak a diplomás embereknek. Ugyancsak számítanak a helyiek aktív közreműködésére, hogy megválasztásuk esetén együtt tudjanak tenni Ózdért.


601_0_t 601_1_t 601_2_t
Vissza