Huszonöt férőhely (képgalériával)2019. október 4. (péntek) 19:00 - Városnews/8596_0_300.jpgÚjabb parkoló készült el Ózdon. A Zrínyi Miklós út sarkán körülbelül huszonöt férőhelyes parkolót alakítottak ki, amelyet salakkal szórtak le és aszfaltoztak is a területen.

A lakossági felvetéseket figyelembe véve Tóth Pál, a terület képviselője már több éve jelezte az Ózdi Városüzemeltető Intézmény felé az igényt. Mint mondta egyenetlen volt a talaj, esőben pedig helyenként meg is süllyedt, illetve vízelvezetés sem volt, ezért is tartották fontosnak a kivitelezést. Már tavaly is szorgalmazta volna a feladatot és át is utalta az ehhez szükséges összeget, ugyanis a munkálatok az ő képviselői keretéből valósultak meg, de végül csak idén sikerült rendezni a területet, így már a város ezen részén is kulturáltabb körülmények között parkolhatnak az autósok.

„Át is utaltam a közel hétszázezer forintos összeget erre a célra, majd kaptam egy levelet az ÓVI-tól, hogy sajnos a kerékpárút tervezése miatt nem tudják csinálni, mert lehet, hogy érinteni fogja a parkoló területét, de hála istennek ez nem így történt. Emiatt ugyan tavaly elmaradt a munka, de az ez évi költségvetésből ragaszkodtam hozzá, hogy készüljön el” - mondta Tóth Pál, területi képviselő.


596_0_t 596_1_t 596_2_t
Vissza