Nincs buszközlekedés (képgalériával)2019. október 3. (csütörtök) 19:00 - Városnews/8589_0_300.jpgA csatornázás elkészült, november közepéig azonban még nem járnak a Volánbusz Zrt. járatai Susán. Legalábbis ez derült ki azon a bejáráson, amelyet ma tartottak a területen.

Korábban beszámoltunk róla, hogy három buszmegállót is kivontak átmenetileg a forgalomból, és azok helyett a Susa út 68. szám előtti területen alakítottak ki egy ideigleneset. Az autósok azonban már birtokba vehették a részben helyreállított útszakaszt. A megbeszélésen a közlekedési vállalat képviselői és a csatornázásért felelős cég építésvezetője vett részt. Délelőtt közösen járták be a helyszínt, és egy próbakört is tettek az egyik járattal, de azt állapították meg, hogy az út egyelőre még alkalmatlan autóbusz-közlekedésre. Az aszfaltozásra még várni kell, hiszen a talaj süllyedéséből adódóan leghamarabb csak harminc nap múlva tudják megkezdeni az útburkolat teljes javítását.

„Elkészültünk a szennyvízcsatornával, ez durván olyan nyolcszáz méteres szakasz volt, amit most két hónap alatt megcsináltunk. Megvannak a házi bekötések, a gerincvezetéket lefektettük, az út csak ideiglenesen van helyreállítva” - nyilatkozta Smányi Ferenc, az Euroaszfalt Kft. építésvezetője.


589_0_t 589_1_t 589_2_t 589_3_t
589_4_t 589_5_t
Vissza