Jótékony megmozdulás (képgalériával)2019. október 1. (kedd) 19:00 - Városnews/8578_0_300.jpgOktóber ötödikén a Városi Piacon várják a Csillagfürt EGYMI Szülői Szervezetének képviselői azokat a segítő szándékú ózdiakat, akik most egy ruhadarab megvásárlásával egy jó ügyet is támogathatnak. A 48-as úti intézményként ismert iskola Szülői Szervezete idén áprilisban alakult, azzal a céllal, hogy az ott dolgozó pedagógusok és a padokban ülő gyerekek mindennapjait megkönnyítsék.

Rögtön két programmal is készültek egy nemes cél érdekében. A teremben azok a jó állapotú nadrágok, kabátok, pulóverek és egyéb kiegészítők találhatóak, amelyeket az iskolában dolgozó pedagógusok összegyűjtöttek. Ezekből lehet válogatni most szombaton egy jelképes összegért, ráadásul minden ötödik darab megvásárlása után a hatodikat ajándékként kínálják majd. December 12-én a Velezdi Néptáncegyüttes tart majd táncházat az intézményben, ahol a szülők által készített süteményeket lehet megvenni. A két rendezvény során befolyt összegből szeretnének karácsonyra játékokat vásárolni az iskolában működő 24 osztály 165 gyermeke számára.

„A Szülői Szervezet célja az intézmény támogatása, illetve abból a figyelemből, gondoskodásból egy kicsit szeretnénk visszaadni, az itt dolgozó pedagógusok számára. Elhatároztuk, hogy karácsonyra fejlesztő játékokat, eszközöket, és olyan dolgokat szeretnénk vásárolni, amire az intézménynek szüksége van” - mondta Guba Istvánné, a Szülői Szervezet elnöke.


578_0_t 578_1_t 578_2_t 578_3_t
578_4_t 578_5_t 578_6_t
Vissza