Suzuki Kupa (képgalériával)2019. szeptember 23. (hétfő) 19:00 - Sportnews/8547_0_300.jpgKözel ötven versenyző mérettette meg magát a súlyemelő Suzuki Kupán a Marosi István Városi Sportcsarnokban. A létszám azért is örvendetes, mert nagyon sűrű a versenynaptár. A viadal jól sikerült az Ózdi Súlyemelő és Fitness Club tagjai számára, hiszen mindannyian éremmel a nyakukban térhettek haza.

Ismét súlyemelőkkel telt meg a Marosi István Városi Sportcsarnok. Az Ózdi Súlyemelő és Fitness Club jóvoltából idén is a legkiválóbb sportolók léptek dobogóra. A viadal megszervezése most is sok befektetett munkát igényelt, és a versenynaptár sem kedvezett de, így is közel ötvenen vettek részt a megmérettetésen.

„Nagyon-nagyon sokat dolgoztunk rajta és azt gondolom, hogy versenyszervezésből nagy referenciákkal rendelkezünk. Rendeztünk már utánpótlás magyar bajnokságot, csapatbajnoki selejtezőt, illetve társrendezői voltunk a tavalyi Masters EB-nek, így komoly rutinnal rendelkezünk. Emellett minden technikai eszköz a rendelkezésünkre áll egyedülállóan az országban. Más szakosztálynak ilyen nincsen” - mondta Fodor Emese, az Ózdi Súlyemelő és Fitness Club szakosztályvezetője.

Az ózdiak számára igen jól sikerült a viadal, hiszen minden versenyző éremmel a nyakában térhetett haza. A hazai súlyemelők közül többen is betegséggel küzdöttek, ami még inkább növeli az elért eredmények értékét.

„Nagyon elégedett vagyok, mert egy hete nem tudtam rendesen edzeni. Lökésbe új egyéni legjobban sikerült löknöm, és új verseny legjobbat elérni összetettben. Örülök az eredménynek” - értékelt Neal Dániel Jack, az Ózdi Súlyemelő és Fitness Club versenyzője.

„A hazai versenynek mindig nagy a presztízse. A klubunk nagy része betegen kezdte a versenyt. Nekem nem sikerült túl jól, de a többieknek nagyon jól ment. Itt megragadnám az alkalmat, hogy gratuláljak mindannyiuknak” - nyilatkozta Pete Filip, az Ózdi Súlyemelő és Fitness Club versenyzője.

„Jobb eredményre számítottam, de így is egyéni legjobbat sikerült elérnem. Összességében elégedett vagyok ezzel a versennyel” - fogalmazott Sziklai Zoltán, az Ózdi Súlyemelő és Fitness Club versenyzője.

Az Ózdi Súlyemelő és Fitness Club versenyzőinek ezután sem lesz megállás, mert a következő időszakban is számos megmérettetés vár majd a fiatalokra. Ahogy korábban, úgy most is mindent megtesznek a legfényesebb érmek megszerzéséért.


547_0_t 547_1_t 547_2_t 547_3_t
547_4_t 547_5_t 547_6_t 547_7_t
Vissza