Szüreti mulatság (képgalériával)2019. szeptember 22. (vasárnap) 14:10 - Kultúranews/8545_0_300.jpgÖtödik alkalommal tartottak szüreti mulatságot Hódoscsépányon. Az egész napos rendezvényen mindenki megtalálhatta számítását, hiszen színes programokkal várták a helyieket, a színpadon olyan fellépők is megfordultak, mint Annamary vagy Bebe.

Ismét a hódoscsépányi focipályán gyűltek össze az érdeklődők a Szüreti Napon. A színpadon egészen déltől kezdve folyamatosan váltották egymást a produkciók. Fellépett a Kék Sirály Együttes, a Nagyanyán Blues-a, a Szabad Szombat Táncegyüttes és az Erica C. ózdi csoportjai is. Emellett együtt bulizhatott a közönség Annamary-val. Az általunk megkérdezett helyiek egyaránt fontosnak tartják az ehhez hasonló szabadtéri rendezvényeket.

„Ez a második alkalom, hogy itt vagyok, nem szoktam különösebben kijárni a rendezvényekre. Az egyik unokám lovagol, a másik unokám pedig most lépett fel az Erica C-ben. Azt néztük meg” - nyilatkozta Nagy Sándorné.

„Alapvetően a szabadtéri rendezvényeknek én azt gondolom, hogy több létjogosultságot adnék, mint ma Ózdon ez megadatik. Miért jöttem ki? A fiam játszott az egyik helyi zenekarban gitárosként” - mondta Molnár Zoltán.

A kilátogatók kipróbálhatták az íjászkodást a Hunnia Gyermekei jóvoltából, emellett a kicsik és nagyok egyaránt többféle játéknak hódolhattak. A terület képviselője elmondta, örül neki, hogy most is színvonalas programokat sikerült a helyiek számára biztosítani. Kiderült továbbá az is, hogy idén miért bővült két naposra a rendezvény.

„Úgy gondoltuk, hogy nem egy napon kellene tartanunk a Szüreti Napot, illetve a Szüreti Bált. Eléggé megerőltető számunkra, hogy a Szüreti Nap után összepakolunk és elkészülünk, különösen a hölgyeknek a fodrászat és a kozmetika miatt. Épp ezért úgy gondoltuk, hogy a következő hétre toljuk majd el a Szüreti Bál megrendezését” - fogalmazott Fidrus Péter, területi képviselő.

A Szüreti Napot a Back II Black együttes énekese, vagyis Bebe produkciója zárta. Folytatás tehát a bállal egy hét múlva a Hódoscsépányi Kultúrházban.


545_0_t 545_1_t 545_2_t 545_3_t
545_4_t 545_5_t 545_6_t
Vissza