Jóváhagyott szavazólapok2019. szeptember 20. (péntek) 19:00 - Politikanews/8539_0_300.jpgJóváhagyta az október 13-i helyhatósági választás szavazólapjainak tartalmát a Helyi Választási Bizottság. Egyúttal ellátták a mintákat a „nyomtatható” jelzéssel, valamint minden jelenlévő bizottsági tag alá is írta azokat. A szavazólapokon szereplő sorrendről korábban sorsolással határoztak.

Ennek megfelelően a polgármesterjelöltek szavazólapján Janiczak Dávid az Ózdiakért és Ózdért Egyesület színeiben, Vitális István János függetlenként, Eke István a Fidesz-KDNP jelöltjeként, míg Pap Ferenc függetlenként szerepel.

Az 1. számú választókerületben Zsuponyó Anett, Tanács István József, Vas István, Pap Ferenc és Fónagyné Németh Margit, a kettesben Kónya Béla, Pintér László és Garami György Károly, a hármasban Tóth Pál, Angyal Béla és Bakk Tamás, a négyesben Farkas Péter Barnabás és Hevérné Holló Veronika Éva, az ötösben Kellóné Mezőtúri Márta Beatrix, Vitális István János és dr. Vámos Henrietta, a hatosban Spitczmüller Gábor, Csorba Lajos, Kertész István, Anda Milán és Csák Árpád, a hetesben Csutor László, Kiss Gusztáv, Bertáné Várnay Ilona, Szőcs Zoltán és Fodor Erika Erzsébet, a nyolcasban Török Sándor József, Obbágy Csaba, Váradi József és Szendrei Péter, a kilencesben Mitru Istvánné, dr. Csuzda Gábor és dr. Kósné Dargai Rita, a tízesben pedig Csépányi-Bárdos Róbertné, Fidrus Péter, Csépányi Róbert és Berecz Gábor verseng a szavazatokért.

Vissza